FableWood træfigur, Pingvin, magnetisk

FableWood, træfigur.

Motiv: Ca. 13 cm høj pingvin samlet med magneter.

Leveres i æske med farvebilleder på siderne.

Køb din FableWood træfigur i e-mærket dansk webshop.

399,00DKK 320,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Træfigur, Pingvin med magneter i samlesæt

Køber du denne fantastisk træfigur, så får du en eksklusiv æske med 5 dele til den pingvinen. Du må selv samle figuren og du bestemmer selv hvordan den skal se ud. Køber du også den lille pingvin, så har den bare 3 magnetiske dele, så her får du større mulighed for at lege. De løse dele er forsynet med magneter, så dele er lette at placere, 

Danske FableWood skriver om pingvinen: Pingvinen er beskyttende, kærlig og hjertevarm, den er god til at lytte og sørge for at du føler dig tryg, uanset hvad det måtte koste. Vidste du at alle pingviner ikke har vinger men luffer. De kan jo ikke flyve, men skidt med det, for de er gode svømmere.

Materiale: Nordamerikansk valnød og ask.

Størrelse: Pingvinen måler HxLxB 13 x 7 x 6 cm.

Som det fremgår under kategoribeskrivelsen af FableWood ydes et bidrag til Eden Reforestation Projekt for hver eneste solgte træfigur og dette beløb afhænger af størrelsen på den figur som sælges. 

Legetøj: Produktet er CE godkendt fra 1 år og opefter. Derved opfylder produktet sikkerhedskravet til legetøj, som Sikkerhedsstyrelsen og EU har stillet. "For all ages 1-99 years".