FableWood Pick me up, Rensdyret Svend

FableWood, træfigur.

Motiv: Ca. 14 cm XL Svend det store rensdyr.

Leveres i æske med farvebilleder på siderne.

Køb din FableWood træfigur i e-mærket dansk webshop.

499,00DKK 440,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Rensdyret Svend, Pick-me-up serien

Denne serie fra danske FableWood består af flere end 10 forskellige små og store træfigurer i den serie som kaldes for Pick-me-up. De store dyr i serie er 2-delte, hvilket vil sige at de står på en underdel, det gør de små ikke.

Blandt de store Pick-me-up dyr er der faktisk også en som er i størrelse XL, det er Svend som er et helt vidunderligt sødt rensdyr. Hvis du synes, så kan du købe en lille nissehue til Svend så julestemningen kommer på plads.

Svend er er lidt større end de andre Pick me up op figurer, han måler ikke 5 eller 9 men hele 14 cm, så den samlede rensdyrfamilien består af det lille rensdyr Kaj, den store Rolf og størst er så Svend.

Brand: FableWood, Danmark.

Materiale: Vietnamesisk maghony og gummitræ. Et grundlæggende princip er at bruge træet som det er, derfor er det ikke er sorteret efter farver og åretegningerne. Træfigurerne er derfor så naturlige som muligt og derfor er der helt sikkert en vis forskel på Svend som du ser på billedet og den Svend du pakker ud.

Størrelse: 14 x 10 x 14 cm lidt afhængig af hvordan du drejer figuren. Figuren vejer ca. 350 gram.

Træfigurer og naturgenopretning: FableWood har valgt at donere et beløb for hver eneste træfigur som bliver solgt. Men i stedet for blot at give et en-til-en bidrag gør FableWood noget mere end det. Selv en lille figur som Svend udløser 3 (tre) nye træer, mens de største figurer udløser 6-7 træer. Pengene fra salget går til den organisation som hedder Eden Reforestation Projects som er en nonprofit organisation, der arbejder i udviklingslande for at genopbygge naturlige landskaber ødelagt af skovrydning. Pengene går til plantning af små skud i potter, pleje under opvækst og udplantning i nye skove. Arbejdet udføres af folk fra de mange lokalsamfund og mange tusind er i dag beskæftiget med at udbedre de skader, som vi har forvoldt naturen. Edens aktiviteter er så omfattende, at flere end 15 millioner træer plantes hver måned.