FableWood Pick me up, Rensdyret Svend

FableWood, træfigur.

Motiv: Ca. 14 cm XL Svend det store rensdyr.

Leveres i æske med farvebilleder på siderne.

Køb din FableWood træfigur i e-mærket dansk webshop.

499,00DKK 440,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Rensdyret Svend, Pick-me-up serien

Denne serie fra danske FableWood består af små og store træfigurer i den serie som kaldes for Pick-me-up. De store dyr i serie er 2-delte, hvilket vil sige at de står på en underdel, det gør de små ikke. De store dyr står på en lille plade, mens de små har en magnet i den flade bund, så de kan enten stå dels eller hænges op på noget metal eller måske ligefrem som en køleskabsmagnet.

Svend er er lidt større end de andre Pick me up op figurer, han måler ikke 5 eller 9 men hele 14 cm, så rensdyrfamilien består af det lille rensdyr Kaj, den store Rolf og nu også det helt store Svend.  

Brand: FableWood, Danmark.

Materiale: Vietnamesisk maghony og gummitræ. For hver eneste Pick-me-up figur som bliver solgt, så bliver der doneret et beløb til Eden Reforestation Projekt, svarende til prisen for podning af et nyt træ, opvækst på planteskole, udplantning i naturen og efterfølgende pasning i et stort skovudplantningsprojekt udført af lokal arbejdskraft i Vietman.

Note: Da træet ikke er sorteret efter farver og åretegningerne så er figurerne helt naturligt meget forskellige, så Rolf kan se forskellig ud i forhold til det billed som vises her.

Størrelse: 14 x 10 x 14 cm afhængig af hvordan du drejer figuren.

Figuren vejer ca. 350 gram.