FableWood, Buddy the dog, 8-12 cm

349,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Buddy the dog, Pick-me-up.

Denne serie fra danske FableWood består af fem små og fem store træfigurer i den serie som kaldes for Pick-me-up. Dyrerne i serie er alle 2-delte, hvilket vil sige at de står på en underdel og dyret er formet næsten som en kugle der står ovenpå underdelen kan drejes i alle mulige retninger. 

Alle figurerne også Buddy the dog har bevægelige dele. Du kan dreje Buddy i alle retninger og både ører og halen er sat fat med en kraftig elastik, så ørerne og hales kan drejes, så Buddy får det helt rigtige udtryk. Buddy er din trofaste ven, som altid er klar til sjov og leg. Han logrer ofte med halen og leger gemmeleg bag sine store ører. I samme serie har Buddy den sødeste lille hundehvalp, som kan gemme sig bag sin far.

Brand: FableWood, Danmark.

Materiale: Ask og nordamerikansk valnød og i forbindelse med hver eneste figur som bliver solgt bliver der doneret et beløb til Eden Reforestation Projekt, således at tre nye træer kan planes. Note: Da træet ikke er sorteret efter farver og åretegningerne helt naturligt er meget forskellige, så kan Buddy se forskellig ud i forhold til det billed som vises her. 

Størrelse: 10 x 8 x 12 cm afhængig af hvordan du drejer figurern. Figuren vejer ca. 150 gram.