FableWood, Felix the cat, 9 cm

FableWood, træfigur.

Motiv: Ca. 10 cm kat med navnet Felix.

Leveres i æske med farvebilleder på siderne.

Køb din FableWood træfigur i e-mærket dansk webshop.

349,00DKK 279,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Felix the Cat, Pick-me-up.

FableWood står bag denne sjove Pick-me-up serie, som består af flere end 10 forskellige små og store træfigurer. De store dyr i serie er 2-delte, hvilket vil sige at de står på en underdel, det gør de små ikke. Felix pynter bestem på hylden, men tænker du at give ham som gave til et barn, så har FableWood fået Felix og de andre figurer CE godkendt fra 3 år og opefter. Derved opfylder produktet sikkerhedskravene til legetøj, som Sikkerhedsstyrelsen og EU har stillet.

Jagten efter mus er ikke længere noget for Felix. Han foretrækker at slænge sig i bløde tekstiler og slentre ekstravagant rundt, mens han charmerer sig ind på alle omkring ham. En livsnyder af de helt store med sin helt egen karakter. Alle træfigurerne også Felix the Cat har bevægelige dele. Du kan dreje Felix i alle retninger på foden og både ører og halen kan drejes i alle retninger. Felix har et imødekommende blik, fordi den som katten selv bestemmer hvad den vil og du er vi altså imødekommende. Felix er i familie med de lille Figaro.

Brand: FableWood, Danmark.

Materiale: Vietnamesisk maghony og gummitræ. Et grundlæggende princip er at bruge træet som det er, derfor er det ikke er sorteret efter farver og åretegningerne. Træfigurerne er derfor så naturlige som muligt og derfor er der helt sikkert en vis forskel på Felix som du ser på billedet og den Felix lf du pakker ud.

Størrelse: 9 x 8 x 7 cm lidt afhængig af hvordan du drejer figuren. Figuren vejer ca. 150 gram.

FableWood og naturgenopretning:

FableWood har valgt at donere et beløb for hver eneste træfigur som bliver solgt. Men i stedet for blot at give et en-til-en bidrag gør FableWood noget mere end blot det. Selv en lille figur som Felix udløser hele 3 (tre) nye træer, mens de største figurer udløser 6-7 træer. Pengene fra salget går til den organisation som hedder Eden Reforestation Projects som er en nonprofit organisation, der arbejder i udviklingslande for at genopbygge naturlige landskaber ødelagt af skovrydning.

Pengene går blandt andet til plantning af små nye træskud i potter, pleje dem under opvæksten og udplante dem i nye skove. Arbejdet udføres af folk fra rigtig mange lokalsamfund, som nu har fået et nyt levebrød og i dag er mange tusind beskæftiget med at udbedre de skader, som vi har forvoldt naturen. Edens aktiviteter er så omfattende, at flere end 15 millioner træer plantes hver måned.