FableWood Pick me up, Rensdyret Rolf

FableWood, træfigur.

Motiv: Ca. 10 cm rensdyret Rolf.

Leveres i æske med farvebilleder på siderne.

Køb din FableWood træfigur i e-mærket dansk webshop.

349,00DKK 279,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Rensdyret Rolf, Pick-me-up serien

Denne serie fra danske FableWood består af flere end 10 forskellige små og store træfigurer i den serie som kaldes for Pick-me-up. De store dyr i serie er 2-delte, hvilket vil sige at de står på en underdel, det gør de små ikke.

Rolf er en ren og han elsker at sprede julestemning. Rensdyret Rolf elsker at løbe i sneen. Når han ikke leget i sneen, så elsker han at stå inde i stalden og høre julemusik for at komme i julestemning og spise sin livret - hø. Rolf er storebror til lille Kaj.

Brand: FableWood, Danmark.

Materiale: Vietnamesisk maghony og gummitræ. Et grundlæggende princip er at bruge træet som det er, derfor er det ikke er sorteret efter farver og åretegningerne. Træfigurerne er derfor så naturlige som muligt og derfor er der helt sikkert en vis forskel på Rolf som du ser på billedet og den Rolf du pakker ud.

Størrelse: 14 x 10 x 14 cm lidt afhængig af hvordan du drejer figuren. Figuren vejer ca. 150 gram.

Træfigurer og naturgenopretning:

FableWood har valgt at donere et beløb for hver eneste træfigur som bliver solgt. Men i stedet for blot at give et en-til-en bidrag gør FableWood noget mere end det. Selv en lille figur som Rolf udløser 3 (tre) nye træer, mens de største figurer udløser 6-7 træer. Pengene fra salget går til den organisation som hedder Eden Reforestation Projects som er en nonprofit organisation, der arbejder i udviklingslande for at genopbygge naturlige landskaber ødelagt af skovrydning.

Pengene går til plantning af små skud i potter, pleje under opvækst og udplantning i nye skove. Arbejdet udføres af folk fra de mange lokalsamfund og mange tusind er i dag beskæftiget med at udbedre de skader, som vi har forvoldt naturen. Edens aktiviteter er så omfattende, at flere end 15 millioner træer plantes hver måned.