FableWood, Frederik Guard Flag, 7,5 cm

FableWood, træfigur.

Motiv: Frederik, 2-delt garde med flag, højde 7,5 cm.

Leveres i æske med farvebilleder på siderne.

Køb din FableWood træfigur i e-mærket dansk webshop.

199,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


FableWood, Frederik den lille garde

Den mellemste garder fra FableWood, Frederik, kombinerer stolthed og glæde med dansk design, han står smilende med sit flag, klar til at fejre alle og enhver. Dæk et hyggeligt bord, måske et fødselsdagsbord med Frederik med flaget og eventuelt supplere med FableWoods magnetiske bordflag.

Størrelse og vægt:

  • Højde: 8 cm.
  • Længde: 5,5 cm.
  • Bredde: 10 cm.
  • Vægt: 90 g.
  • Flaget er fremstillet af bomuldsstof med broderet kors.

Træfiguren består af tre dele, krop, hoved og flag. 

FableWood træfiguren Frederik er lavet af FSC® certificeret gummitræ. Gummitræet kommer fra gummiplantager, fra de træer, hvor der ikke længere kan tappes gummi. FSC er verdens mest ambitiøse globale certificering til ansvarlig skovdrift og din sikkerhed for træ og papir fra veldrevne skove og andre ansvarlige kilder. FSC arbejder både for natur og menneskers vilkår i verdens skovområder. FSC-mærket, og som den eneste certificerings- og mærkningsordning af sin slags bakkes FSC op af anerkendte NGO’er som WWF Verdensnaturfonden og Verdens Skove. For hvert solgt træfigur donerer FableWood et beløb til plantning af nye træer.

Produktet er CE godkendt fra 3 år og opefter. Derved opfylder produktet sikkerhedskravene til legetøj, som Sikkerhedsstyrelsen og EU har stillet.