FableWood, Henny the chicken, 9-10 cm

FableWood, træfigur.

Motiv: Ca. 12 cm måler kyllingen Henny.

Leveres i æske med farvebilleder på siderne.

Køb din FableWood træfigur i e-mærket dansk webshop.

349,00DKK 279,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Henny the chicken, Pick-me-up.

FableWood står bag denne sjove Pick-me-up serie, som består af flere end 10 forskellige små og store træfigurer. De store dyr i serie er 2-delte, hvilket vil sige at de står på en underdel, det gør de små ikke. Felix pynter bestem på hylden, men tænker du at give ham som gave til et barn, så har FableWood fået Henny og de andre figurer CE godkendt fra 3 år og opefter. Derved opfylder produktet sikkerhedskravene til legetøj, som Sikkerhedsstyrelsen og EU har stillet.

Alle figurerne også Henny the chicken har bevægelige dele. Du kan dreje Henny i alle retninger og hendes fjer er sat fat med en kraftig elastik, så de kan lægges ind til kroppen eller stritte frit ud til siderne, så Henny får det helt rigtige udtryk.

Henny er den omsorgsfulde hønemor som tager sig alle, hun tager sig ikke kun af sin egen kylling - hun viser også omsorg for alle, der har brug for et ekstra kram eller opmuntring. Hver dag, når du ser på hønsene, vil de minde dig om, hvor vigtigt der er at tage sig af dem man har kær.

Brand: FableWood, Danmark.

Materiale: Amerikansk valnød og Ask. Et grundlæggende princip er at bruge træet som det er, derfor er det ikke er sorteret efter farver og åretegningerne. Træfigurerne er derfor så naturlige som muligt og derfor er der helt sikkert en vis forskel på Henny som du ser på billedet og den Henny som du pakker ud.

Størrelse: 9 x 9 x 10 cm lidt afhængig af hvordan du drejer figuren. Figuren vejer ca. 150 gram.

Træfigurer og naturgenopretning:

FableWood har valgt at donere et beløb for hver eneste træfigur som bliver solgt. Men i stedet for blot at give et en-til-en bidrag gør FableWood noget mere end blot det. Selv en lille figur som Henny udløser hele 3 (tre) nye træer, mens de største figurer udløser 6-7 træer. Pengene fra salget går til den organisation som hedder Eden Reforestation Projects som er en nonprofit organisation, der arbejder i udviklingslande for at genopbygge naturlige landskaber ødelagt af skovrydning.

Pengene går blandt andet til plantning af små nye træskud i potter, pleje dem under opvæksten og udplante dem i nye skove. Arbejdet udføres af folk fra rigtig mange lokalsamfund, som nu har fået et nyt levebrød og i dag er mange tusind beskæftiget med at udbedre de skader, som vi har forvoldt naturen. Edens aktiviteter er så omfattende, at flere end 15 millioner træer plantes hver måned.