FableWood træfigur, Bjørn, magnetisk

499,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Træfigur, Bjørn i samlesæt

Køber du denne fantastisk træfigur, så får du en eksklusiv æske hvori der ligger 6 dele til bjørnen. Du må selv samle bjørnen og du bestemmer selv hvordan den skal se ud. Selvfølgelig er der hjælp at hente bag på kassen. De løse dele er forsynet med magneter, så dele er lette at placere, men også lette at dreje i forskellige retninger. 

Danske FableWood skriver om Bjørnen: Den store bjørn har masser af livserfaring. Han kan fortælle historier fra Herodes til Pilatus , men han kan også lide at lytte. Husk når hr. Bjørn går i gang så skal der gerne stå en krukke honning. Om gamle hr. Bjørn kan siges: Trofast - Hyggelig - Afslappet.

Materiale: Nordamerikansk valnød og ask.

Størrelse: Bjørnen måler HxL 12 x 15 cm.

Som det fremgår under kategoribeskrivelsen af FableWood ydes et bidrag til Eden Reforestation Projekt for hver eneste solgte træfigur og dette beløb afhænger af størrelsen på den figur som sælges. Køber du denne bjørn doneres et beløb svarende til 5 træer.

Legetøj: Produktet er CE godkendt fra 1 år og opefter. Derved opfylder produktet sikkerhedskravet til legetøj, som Sikkerhedsstyrelsen og EU har stillet. "For all ages 1-99 years".