FableWood træfigur, Gorilla, magnetisk

499,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Træfigur, Gorilla i samlesæt

Køber du denne fantastisk træfigur, så får du en eksklusiv æske hvori der ligger 5 dele til anden. Du må selv samle gorillaen og du bestemmer selv hvordan den skal se ud. Selvfølgelig er der hjælp at hente bag på kassen. De løse dele er forsynet med magneter, så dele er lette at placere, men også lette at dreje i forskellige retninger. 

Danske FableWood skriver om Gorilla: Den majestætiske gorilla besidder stor styrke, men bruger den sjældent. Men du bør ikke komme for tæt på, se lige hans store arme... pas på. Gorilla er indbegrebet af alfahannen og han er Majestætisk - Magnetisk - Magisk. 

Materiale: Nordamerikansk valnød og ask.

Størrelse: Gorilla måler HxL 12 x 15 cm.

Som det fremgår under kategoribeskrivelsen af FableWood ydes et bidrag til Eden Reforestation Projekt for hver eneste solgte træfigur og dette beløb afhænger af størrelsen på den figur som sælges. Køber du denne gorilla doneres et beløb svarende til 5 træer.

Legetøj: Produktet er CE godkendt fra 1 år og opefter. Derved opfylder produktet sikkerhedskravet til legetøj, som Sikkerhedsstyrelsen og EU har stillet. "For all ages 1-99 years".