FableWood Pick me up, Egon, Det store egern

FableWood, træfigur.

Motiv: Ca. 10 cm Egon egern.

Leveres i æske med farvebilleder på siderne.

Køb din FableWood træfigur i e-mærket dansk webshop.

349,00DKK 260,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Egon egern, Pick-me-up serien

Denne serie fra danske FableWood består af små og store træfigurer i den serie som kaldes for Pick-me-up. De store dyr i serie er 2-delte, hvilket vil sige at de står på en underdel, det gør de små ikke. De store dyr er to-delte og står på en lille plade, mens de små¨har en magnet i den flade bund, så de kan enten stå dels eller hænges op på noget metal eller måske ligefrem som en køleskabsmagnet.

Egon egern elsker nødder og varme knus. Egernet Egon elsker at kravle i træer for at finde de bedste nødder. Du kan se ham med hans pjuskede hale, når han klatrer rundt i de store træer.   

Brand: FableWood, Danmark.

Materiale: Vietnamesisk maghony og gummitræ. For hver eneste Pick-me-up figur som bliver solgt, så bliver der doneret et beløb til Eden Reforestation Projekt, svarende til prisen for podning af et nyt træ, opvækst på planteskole, udplantning i naturen og efterfølgende pasning i et stort skovudplantningsprojekt udført af lokal arbejdskraft i Vietman.

Note: Da træet ikke er sorteret efter farver og åretegningerne så er figurerne helt naturligt meget forskellige, så Egon kan se forskellig ud i forhold til det billed som vises her.

Størrelse: 10 x 7 x 10 cm afhængig af hvordan du drejer figuren.

Figuren vejer ca. 150 gram.