FableWood, Viola the chicken, 5 cm

149,00 DKK 119,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Viola the chicken, Pick-me-up.

Denne serie fra danske FableWood består af fem små og fem store træfigurer i den serie som kaldes for Pick-me-up. De store dyr i serie er 2-delte, hvilket vil sige at de står på en underdel, det gør de små ikke. De små dyr som Viola har en magnet i den flade bund, så de kan enten stå dels eller hænges op på noget metal eller måske ligefrem som en køleskabsmagnet. 

Viola er den lille kylling, som altid er klar med en sjov bemærkning eller joke, der kan få et smil frem hos alle. Så er humøret lidt lavt en dag, så skal du bare kikke på Viola, så vil du hurtigt komme til at smile igen. Sammen med den store høne Henny vil hønsene minde dig om, hvor vigtigt det er at tage sig af dem man har kør.

Brand: FableWood, Danmark.

Materiale: Ask og nordamerikansk valnød og i forbindelse med hver eneste figur som bliver solgt bliver der doneret et beløb til Eden Reforestation Projekt, således at tre nye træer kan planes. Note: Da træet ikke er sorteret efter farver og åretegningerne helt naturligt er meget forskellige, så kan Viola kan se forskellig ud i forhold til det billed som vises her. 

Størrelse: 5 x 5 x 5 cm afhængig af hvordan du drejer figurern. Figuren vejer ca. 50 gram.