FabelWood træfigur, Den lille pingvin

FableWood, træfigur.

Motiv: Ca. 8 cm høj pingvinunge samlet med magneter.

Leveres i æske med farvebilleder på siderne.

Køb din FableWood træfigur i e-mærket dansk webshop.

249,00DKK 200,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Træfigur, den lille pingvin i samlesæt

Køber du denne fantastisk træfigur, så får du en eksklusiv æske med 3 dele til den lille pingvin. Du må selv samle pingvinungen og du bestemmer selv hvordan den skal se ud. Køber du den store pingvin, så består den af 6 magnetiske dele, så der får du større mulighed for at lege. De løse dele er forsynet med magneter, så dele er lette at placere, 

Danske FableWood skriver om den lille pingvin: Den lille pingvinunge er nuttet, eventyrlysten og frygtløs. Den lille pingvin unge gør alt hvad den laver til et eventyr. At lære at stå, spise og bare leve. Den lille pingvin udforsker altid alting, en kunst som voksne burde gøre efter....! 

Materiale: Nordamerikansk valnød og ask.

Størrelse: Den lille bjørn måler HxLxB 8 x 7 x 5 cm.

Som det fremgår under kategoribeskrivelsen af FableWood ydes et bidrag til Eden Reforestation Projekt for hvert eneste solgte træfigur og dette beløb afhænger af størrelsen på den figur som sælges. 

Legetøj: Produktet er CE godkendt fra 1 år og opefter. Derved opfylder produktet sikkerhedskravet til legetøj, som Sikkerhedsstyrelsen og EU har stillet. "For all ages 1-99 years".