FableWood, Benny fransk Bulldog, 9 cm

FableWood, træfigur.

Motiv: Ca. 10 cm måler den franske Bulldog Benny.

Leveres i æske med farvebilleder på siderne.

Køb din FableWood træfigur i e-mærket dansk webshop.

349,00DKK 279,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Benny, den franske Bulldog, Pick-me-up.

Denne serie fra danske FableWood består af flere end 10 forskellige små og store træfigurer i den serie som kaldes for Pick-me-up. De store dyr i serie er 2-delte, hvilket vil sige at de står på en underdel, det gør de små ikke.

De store Pick-me-up dyr som Benny står i en lille træfod, derfor kan figuren drejes eller tippes i lige præcis den retning du synes. Benny, den franske Bulldog har bevægelige dele og du kan dreje ham i alle retninger og både ører og halen er sat fat med en kraftig elastik, så ørerne og hales kan drejes, så Benny får det helt rigtige udtryk.

Benny er din trofaste ven, og den store hund er altid klar på sjov og leg. Han logrer ofte med halen og leger gemmeleg bag sine store ører. I samme serie som Benny har vi den nuttede hundehvalp Bill. Hundene vil altid huske dig på at have et legende og positivt sind... hver eneste dag.

Brand: FableWood, Danmark.

Materiale: Ask og nordamerikansk valnød. Et grundlæggende princip er at bruge træet som det er, derfor er det ikke er sorteret efter farver og åretegningerne. Træfigurerne er derfor så naturlige som muligt og derfor er der helt sikkert en vis forskel på Benny som du ser på billedet og den Benny du pakker ud.

Størrelse: 10 x 9 x 8 cm afhængig af hvordan du drejer figuren. Figuren vejer ca. 150 gram.

Træfigurer og naturgenopretning:

FableWood har valgt at donere et beløb for hver eneste træfigur som bliver solgt. Men i stedet for blot at give et en-til-en bidrag gør FableWood noget mere end det. Selv en lille figur som Benny udløser 3 (tre) nye træer, mens de største figurer udløser 6-7 træer. Pengene fra salget går til den organisation som hedder Eden Reforestation Projects som er en nonprofit organisation, der arbejder i udviklingslande for at genopbygge naturlige landskaber ødelagt af skovrydning.

Pengene går til plantning af små skud i potter, pleje under opvækst og udplantning i nye skove. Arbejdet udføres af folk fra de mange lokalsamfund og mange tusind er i dag beskæftiget med at udbedre de skader, som vi har forvoldt naturen. Edens aktiviteter er så omfattende, at flere end 15 millioner træer plantes hver måned.