FableWood, Sonja the mouse, 5 cm

FableWood, træfigur.

Motiv: Ca. 5 cm mus med navnet Sonja.

Leveres i æske med farvebilleder på siderne.

Køb din FableWood træfigur i sikker e-mærket dansk webshop.

149,00DKK 125,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Sonja the mouse, Pick-me-up.

Denne serie fra danske FableWood består af fem små og fem store træfigurer i den serie som kaldes for Pick-me-up. De store dyr i serie er 2-delte, hvilket vil sige at de står på en underdel, det gør de små ikke. De små dyr som Sonja har en magnet i den flade bund, så de kan enten stå eller hænges op på noget metal eller måske ligefrem som en køleskabsmagnet.

Sonja er en lille museunge, sød og opmærksom og på spring efter noget andet, noget andet end det som lige nu har fået opmærksomheden. Så er humøret lidt lavt en dag, så skal du bare kikke på Sonja, så vil du hurtigt komme til at smile og måske kan Sonja få dig til at sende tænkerne i en anden retning. Sonja er i familie med den voksne mus Ingolf, som har fået bidt et hjørne af øret af.  

Brand: FableWood, Danmark.

Materiale: Ask og nordamerikansk valnød og i forbindelse med hver eneste figur som bliver solgt, så bliver der doneret et beløb til Eden Reforestation Projekt, således doneres et beløb for denne figur som svarer til ét nyt plantet træ. 

Note: Da træet ikke er sorteret efter farver og åretegningerne er helt naturlige og derfor forskellige, så kan Sonja kan se forskellig ud i forhold til det billed som vises her.

Størrelse: 5 x 5 x 5 cm afhængig af hvordan du drejer figuren. Figuren vejer ca. 50 gram.