FableWood, Bordflag, rødt og hvidt træ, umalet

FableWood, træfigur.

Flagstang med flag hvor farverne er lavet af forskellige træsorter.

Leveres i æske med farvebilleder på siderne.

Køb din FableWood træfigur i e-mærket dansk webshop.

399,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


FableWood træ og flag er umalet

Brand: FableWood, Danmark.

En hel ny type flag, klassisk og meget forskellig fra alt andet. Det magnetiske bordflag består af en træbund og på den står en 30 cm høj flagstang af stål. På stangen kan du sætte en lille magnetisk plade på og på pladen kan du med det medfølgende kridt skrive en besked. På stangen kan du også sætte det medfølgende flag på.

Størrelse: Flagstangen med fod og flagknob måler 30 cm.

Gaveidé: Bordflaget er den oplagte gave til bryllup, konfirmation, dåb, fødselsdag og til alle mulige andre fejringer. Pynt op til fest med bordflaget og på den medfølgende lille tavle kan du skrive en sød hilsen. oplagtremstillet af vietnamesisk mahogni og gummitræ.

Lokalt træ og nyplantning

I forbindelse med fremstilling af træfigurer, bordflaget og andet bruges lokalt træ, men til ingen af FableWood figurerne bruges mere træ end det som sideløbende plantes. FableWood har indgået en aftale med organisationen Eden Reforestation Project, som modtager et beløb for hver solgt figur. De mindste Pick-me-up figurer giver et bidrag på 1 træ, mens de største bidrager med hele 7 træer.

Arbejdet med genplantning sker ved at lokale samfund indsamler frø og udplanter dem i krukker, de står for pasning af de små spirer og små træer, indtil træerne når den rette udplantningsstørrelse. Eden Reforestation arbejder sammen med de lokale på at genoprette tabte landskaber som kan være ødelagt af rovdrift på skoven, skovfældning og omlægning til almindeligt landbrug eller af klimaforandring. Ved at støtte lokale samfund skabes arbejdspladser og de lokale økosystemer beskyttes og styrkes så de kan medvirke til at afbøde klimaændringer.