Fablewood, Brandhane til gravhund

FableWood, træfigur.

Motiv: Ca. 8 cm høj rød brandhane, som gravhunden vil elske.

Leveres i æske med farvebilleder på siderne.

Køb din FableWood træfigur i sikker e-mærket dansk webshop.

99,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


En bandhane som træfigur?

Man kan sige meget om det danske designhus FableWood, men mindst én ting er uomtvisteligt, det skorter ikke på fantasien. Dette produkt er slet og ret en rødmalet brandhane og det er der en mening med. En brandhane har set fra vores stol den funktion, at der kommer en masse vand ud når den åbnes, det hjælper brandmændene når de skal slukke brande. Med se nu brandstanderen fra en hunds side, så er det der hvor der skrives læserbreve og der hvor der læses om tingenes tilstand hos de andre fire benede venner, som kommer forbi. Ja, hvem ved egentlig hvor meget der står skrevet.

Denne brandhane er tænkt til at puste liv i din bolig, som tilbehør til din Fabelwood gravhund eller en andren træhund på hylden. FableWood træhunden kan nemlig samles, så den står på tre ben og letter det sidste ben op ad brandhanen – en sjov detalje.

Dimensioner: Højde: 8 cm. Diameter 4,3 cm.

Produktet er CE godkendt fra 3 år og opefter. Derved opfylder produktet sikkerhedskravene til legetøj, som Sikkerhedsstyrelsen og EU har stillet.

Når du køber denne lille gravhund, så donerer FableWood et beløb, så der kan genplantes et nyt træ ikke kun til erstatning for, men også til en fortsat udvikling af skovene.