FableWood, Stor gravhund i træ

Figuren måler 11 cm x 16 cm x 4 cm

Pakket i den original e FableWood hvide æske med billeder.

Køb i e-mærket dansk webshop. 

599,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Den store gravhund, magnetisk

FableWood, det danske designhus fra Odense, har slået stregerne til denne gravhund fremstillet i spændende varme træsorter. Træhunden er magnetisk hvilket vil sige, at den består af seks dele, en krop, fire ben og et hoved, hvor begge ører kan rotere.

Gravhunden kan samles på forskellige måder, så den går, står undersøgende, nå ja eller letter ben. De seks dele bindes sammen af magneterne. Gravhunden beskrives som værende selvstændig, energisk og stædig. Gravhundens selvtillid er altid i top og han elsker at boltre sig. Står det til ham, er dagen fyldt med udfordringer og gøremål – helst på egen hånd. Hvis ikke vil du højst sandsynligt opleve, at han bruger sine tiggende hundeøjne til at få sin vilje.

Materiale: Gravhunden af lavet af nordamerikansk valnød og ask.

Dimensioner (samlet): Højde: 11 cm. Længde: 16 cm. Bredde: 4 cm. Vægt: 200 g.

Produktet er CE godkendt fra 1 år og opefter. Derved opfylder produktet sikkerhedskravene til legetøj, som Sikkerhedsstyrelsen og EU har stillet.

Når du køber denne lille gravhund, så donerer FableWood et beløb, så der kan genplantes tre nye træer ikke kun til erstatning for, men også til en fortsat udvikling af skovene.