Sisal Skrubbe Luffe til peeling

Sisal Skrubbe Luffe til peeling

Skrubbe luffe af sisal snor.

Udvides under brug og passer til alle størrelser af hænder.

Køb i e-mærket og sikker webshop.

31,25DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Sisal skrubbe luffe

En sisal skrubbeluffe anvendes i i forbindelse med et brusebad. Vask dig først med almindelig sæbe herefter starter den store peeling af kroppen.

Tag luffen på og sammen med vand og eventuelt sæbe skrubbes arme, ben og det af ryggen som du kan nå. Når huden skrubbes med luffen løsnes og fjernes alle de døde hudceller som sidder overalt på kroppen. Hudens porre er efter behandlingen fuldstændig åbne og vil komme til at føles tør, derfor anbefales en efterbehandling med enten en bodyoil eller bodylotion. 

Når du bruge luffen, så pirrer du samtidig huden og blodcirkulationen øges, så kroppen kommer til at føles varm. Slap af efter behandling og mærk varmen i hele kroppen.

Når du bruger skrubbeluffen, så undgå hals, ansigt og andre steder på kroppen hvor huden er tynd. Ønsker du skrub på steder hvor huden er tynd, så brug en ansigtsskrub eller ansigtspeeling produkt. 

Du skal ikke bruge sisal skrubbe luffen sammen med body scrub eller saltskrub. Skrubbeprodukter med salt, sukker eller andet, skrubber i sig selv, så bruger du dem sammen med en skrubbeluffe har saltet stort set ingen effekt. Samtidig vil en stor del af olien opsuges af luffen. 

Materiale: Sisal snor som er strikket ud af et stykke snor. Skrubbehandsken har en lang løkke til ophæng og tørring. 

Efter brug: Skyl skrubbeluffen grundigt efter brug.