Meraki fodfil, grå

Meraki fodfil 28 cm.

Fodfil med både en flad og en krum side.

Fodfilen har filekanter på to flader, to kanter og i enden.

Køb Meraki i e-mærket og sikker webshop.

99,00DKK 79,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Meraki fodfil

En effektiv fodfil fremstillet af Meraki.

Mål: Fodfilen måler 28 cm i længden og filebredden er 4,7 cm.

Design: Fodfilen er på flere måder unik i sit design. Fodfilen er på den ene side helt flad, men den på den anden side krummer filen, så når den anvendes på hælen, så får du lettere en pænere runding. Et andet karakteristika ved denne fodfil er, at der er filekanter både på fodfilens kanter og i enden.

Greb: Fodfilens greb har på den ene side små 100 små knopper, som gør at du får et rigtig godt greb om filen, men der på den anden side er en række streger som også forbedrer grebet.

Etui: Fodfilen leveres i et bløde beskyttelsesetui.

Anvendelse: Du kan bruge en fodfil på tør hud, men har du større områder med hård hud, så anbefales det at fødderne og den hårde hud blødgøres med et fodbad. Du kan file i begge retninger. Efter brug skylles fodfilen under rindende vand så hudresterne fjernes. 

Hård hud opstår ofte hvis foden bevæger sig frem og tilbage i en sko. Huden beskytter sig selv ved at danne hård hud som en reaktion på det konstante pres og det gentagne slid. Når det hårde hud er blevet fjernet, så åbnes der op ned mod den normale hud og når den hårde hud er blevet fjernet så skal huden have masser af fugt i form af fodcreme eller olie. Faktisk bør fødderne smøres dagligt.

Herunder ses et par relaterede produkter, som kan bruges sammen med fodfilen. Tykt lag hård hud skæres eller høvles af og pudses efterfølgende glat med en fodfil. Vi har også valgt at henvise til et par fodcremer, som måske vil falde i din smag.

Klip på link til Fodpleje produkter og se alle vores fodhøvle, fodfile, fodbadesalt og fodcreme. Ved at klikke kan du også læge meget mere om fodpleje og denne Meraki fodfil bliver også vist, så den forsvinder ikke hvis du trykker videre.