Credo pedicure sten, flad

Credo, Pedicure dobbeltsidet sten, 10 x 5 cm

Credo, Pedicuresten til hård hud.

Credo, kvalitetsværktøj til fodpleje.

Fremstillet i Tyskland.

Køb dine plejeprodukter i e-mærket dansk webshop.

49,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Dobbelt sten og fodfil

Credo, Pedicure dobbelt sidet slibesten.

Credo har lavet denne store og virkelige gode pedicure sten, som bruges på samme måde som en fodfil. Pedicurestenen har en grov og en fin side. Startmed at slibe den hårde hud ned med den grove side og slut så af med nogle strøg med den fine side, så foden bliver helt glat.

Efter enhver fodbehandling, så er det vigtigt at slutte af med en god fed fodcreme, så huden tilføres fugt, faktisk bør fødderne daglig tilføres fugt, men i praksis oplever vi at det ikke sker. Manglende daglige pleje fører ofte til hård hud under fødderne og her skal du bruge en fodhøvl eller en SmartCutter, som fjerner den værste hårde hud, derefter bruges Pedicure stenen og fodcremen.

Pedicurestenen er god til kanter og hjørner, så du kan slibe og pudse hård hud og fjerne løs hud fra fodsvamp.

Størrelse: 10 x 5 x 2 cm.

Mærke: Credo, Tyskland.

Credo pedicure og PopArt serien

Credo serien PopArt er fremstillet af miljøvenlige materialer, derudover er de fri for nikkel og særdeles holdbare med rustfri stål knive fra den tyske by Solingen, som er kendt for fremstilling af knive og skærende værktøjer. Credo har som et særligt kendetegn valgt PopArt farverne for at skabe lidt glæde på badeværelset, et pift som de selv kalder det. Pedicure stenene har også forskellige farver men i modsætning til de skærende produkter, så varierer farverne kun mellem grå og hvid, desuden har man valgt at give de to sider af pedicurestenen forskellige farver. Credo har til gengæld valgt, at der skal være fuld fart på glade farverne på emballagen.