Credo Smartcutter

Credo, SmartCutter, Fodpleje

Credo, SmartCutter til hård hud.

Credo, kvalitetsværktøj til fodpleje.

Fremstillet i Tyskland af stål fra Solingen.

Køb dine plejeprodukter i e-mærket dansk webshop.

139,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Credo SmartCutter til hård hud

Credo, SmartCutter til hård hud under hælen, fodballerne og på kanten af tæerne.

Credo har udviklet dette nye værktøj til at fjerne hård hud på fødderne. Credo SmartCutter er en kombination af en fodkniv, fodrasper og fodfil. Produktet har 30 små cirkelrunde knive, så du kan både trække og skubbe SmartCutteren i forskellige retninger. Den hårde hud som du skærer bort opsamles i den lille beholder. 

Credo SmartCutter leveres i en specialpakning med et ekstra knivssæt. 

Knivsbladet er fremstillet i Solingen, Tyskland, den tyske by som er kendt for fremstilling af knive til alle formål.

Credo er kendt som virksomheden der til professionelt brug fremstiller Pedicure værktøj. Foruden de professionelle produkter sælger de også en serie til almindelige forbrugere, og det er de produkter som Fjordbutikken fører. Serie kaldes POP-art med henvisning til den stærke farver, som skafterne føres i. Vi kan ikke vælge farer, det kan du heller ikke, så om den næste SmartCutter til dig er med gul, grøn eller blåt skafte eller en anden farve, det ved vi ikke.

Hint: En fodhøvl skærer store stykker hård hud af foden, så her skal kniven føres med sikker hånd. SmartCutteren skærer mindre stykker og mindre dybt, så her kan alle være med. Uanset om du brige en fodhøvl eller SmartCutter, så slut behandlingen af med en god fodfil og en fed fodcreme.

Credo pedicure og PopArt serien

Credo serien PopArt er fremstillet af miljøvenlige materialer, derudover er de fri for nikkel og særdeles holdbare med rustfri stål knive fra den tyske by Solingen, som er kendt for fremstilling af knive og skærende værktøjer. Credo har som et særligt kendetegn valgt PopArt farverne for at skabe lidt glæde på badeværelset, et pift som de selv kalder det, men Credo har til Fjordbutikken leveret blandede farver og derfor levere vi også blandede farver til dig. Vi har ikke lagerstyring på Credo farver, du skal blot glæde dig over at modtage et farveridt produkt, men om det bliver orange, gult eller blå, det kan vi ikke sige noget om. Tak Credo, det må vi så acceptere, men sjov tanke.