fodkniv, fodrasper og fodfil i et

Credo, SmartCutter, Fodpleje

Credo, SmartCutter til hård hud.

Credo, kvalitetsværktøj til fodpleje.

Fremstillet i Tyskland af stål fra Solingen.

Køb dine plejeprodukter i e-mærket dansk webshop.

139,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Fjern effektivt hård hud under fødderne

Credo, SmartCutter til hård hud.

Credo har udviklet dette nye værktøj til at fjerne hård hud på fødderne. Credo SmartCutter er en kombination af en fodkniv, fodrasper og fodfil. Produktet har 30 små cirkelrunde knive, så du kan både trække og skubbe SmartCutteren i forskellige retninger. Den hårde hud som du skærer bort opsamles i den lille beholder. 

Credo SmartCutter leveres i en specialpakning med et ekstra knivssæt. 

Knivsbladet er fremstillet i Solingen, Tyskland, den tyske by som er kendt for fremstilling af knive til alle formål.

Credo er kendt som virksomheden der til professionelt brug fremstiller Pedicure værktøj. Foruden de professionelle produkter sælger de også en serie til almindelige forbrugere, og det er de produkter som Fjordbutikken fører. Serie kaldes POP-art med henvisning til den stærke farver, som skafterne føres i. Vi kan ikke vælge farer, det kan du heller ikke, så om den næste SmartCutter til dig er med gul, grøn eller blåt skafte eller en anden farve, det ved vi ikke.

Hint: En fodhøvl skærer store stykker hård hud af foden, så her skal kniven føres med sikker hånd. SmartCutteren skærer mindre stykker og mindre dybt, så her kan alle være med. Uanset om du brige en fodhøvl eller SmartCutter, så slut behandlingen af med en god fodfil og en fed fodcreme.