Adler AD8411, Blodtryksmåler til håndled

249,00DKK 189,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Blodtryk og pulsmåler

Måling af blodtryk er vigtigt især for de personer eller de familier som har en historik med hjertesygdomme, men mål også dit blodtryk hvis du er i en situation med stress eller du lider af overvægt eller stærk overvægt, da det kan påvirke blodtryk og puls. Anskaffer du en Adler AD8411 pulsmåler, så er tallene kun vejledende, du skal altid kontakte din læge hvis målingerne kommer op i det gule eller røde felt. Lægen vil gentage blodtryksmålingerne og fastslå om du skal i behandling.

Blodtrykket skal måles med jævne mellemrum og hyppigheden afhænger af din situation. Gentag målingen 3 gange og skriv dato, klokkeslæt og blodtrykket ned på et stykke papir. Blodtryksmåleren har en hukommelse til 30 målinger, men skal du måle over en længere periode, så anbefales det at du noterer målinger på et stykke papir. 

Måling: Husk, at måle blodtrykket før du spiser, mål altid på nogenlunde samme tidspunkt, vær fuldstændig afslappet inden første måling, tal ikke med nogen mens du måler, du må ikke sidde med krydsede arme eller ben. Du kan med denne Adler blodtryks- og pulsmåler selv lave præcise målinger og håndledsblodtryksmåler har et stort tydeligt LCD-display, der gør det nemt for at aflæse opnåede resultater.

Enheden passer nemt på dit håndled og blodtryksmåleren er let at betjene. Med blodtryksmåleren kan du let overvåge blodtrykket hjemme og du kan eventuelt få hjælp til at huske målingerne med hukommelsen som altid rummer de 30 nyeste  aflæsninger. Måleren har også en funktion, der hjælper brugeren med at bemærke, hvornår resultaterne kan tyde på arytmisymptomer.

Sidder nemt og behageligt på ens håndled.

Adler AD8411 kræver 2 stk AAA batterier (følger ikke med). Efter brug opbevares blodtryksmåleren i den medfølgende plastikæske.