Meraki ionic kropsbørste, Borago

479,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Kropspleje med kropsbørste til tørbørstning

Denne kropsbørste er unik til pleje af huden overalt på kroppen. Den ioniske kropsbørste eksfolierer din hud, stimulerer og mindsker fine rynker.

Børsten som måler 9,9 x 9 cm har både naturlige børstehår og fine kobberhår. Det specielle ved kobberhårerne er, at de danner negative ioner på hudens overflade. De negative ioner er kendt for at stimulere lymfekirtlerne, gøre huden mere modstandsdygtig, mindske appelsinhud og gør den mere smidig. Du får således mere energi og børstningen øger blodomløbet og dit stofskifte forbedres.  

Anvendelse: Brug børsten på din tørre hud 2-5 minutter inden badet. Stryg børsten med lange milde strøg og udefra og ind altså i retning af hjertet. Start med at børste dine fødder, derefter benene nedefra og op. Derefter hænderne og op af armene mod armhulerne. På maven børsten ligeledes op mod hjertet eller i cirkelbevægelser og endeli slutter du af med lænden og igen arbejder du op mod hjertet.

Børstningen fjerner de døde hudceller og en del af disse sætter sig i børstens hår. Rengøring sker ved at køre tommelfingeren igennem børstehårerne alternativ kan du køre en kam igennem eller banke børsten.