Credo, Pedicuresten 12x5 cm

Credo, Pedicuresten til hård hud.

Credo, kvalitets pudsesten til fodpleje.

Fremstillet i Tyskland af stål fra Solingen.

Køb dine plejeprodukter i e-mærket dansk webshop.

37,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Grov og god pinpsten

Pedicure stenen fra Credo er grov, rund og kantet på samme tid. Bunden en flad, toppen er rund, enderne er spidse eller kantede eller sagt på en anden måde, der er altid et sten på pedicurestenen som passer med dine fødder.

Anvendelse: Pedicurestenen anvendes på fødderne til at fjerne hård hud eller til at pudse fødderne efter så små ujævnheder fjernes. Stenen må ikke anvendes på tynd hud eller hvor huden har åbne rifter. Pedicurestenen er uundværlig og gør arbejdet færdigt, hvis du har brugt høvl eller rasper til at fjerne den hårde hud.

Materialer: Pedicurestenen er fremstillet af miljøvenligt og rent kvartssand og emballagen af FSC genanvendt og genanvendelig tyndt karton, uden overflasebehandling med plastik eller mikroplastik.

Mål: 12 x 4,8 x 3,3 cm.

Farve: Pedicurestenen er blå.

Note: Når den hårde hud er fjernet, fødderne er glatte og er fodbehandlingen endnu ikke afsluttet, du mangler fodcreme. Husk, at hård hud på fødderne i bund og grund skyldes at fødderne er tørre. Herunder vises et par eksempler på fodcreme ellers kan du med fordel klikke på dette link til fodpleje.