Flot fodfil med træskaft

Fodfil med træskafte

Badeanstalten, Fodfil.

Filen har slibe- og pudseflader på begge sider, begge kanter og i enden.

Køb Badeanstalten i en e-mærket sikker dansk webshop.

49,00DKK 39,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Danmarks bedste fodfil

Vi tøver ikke med at kalde denne fodfil for Danmarks bedste.

Fodfilen har to slibesider og slibeeffekt på alle kanter og i enden af filen ende. Fodfilen kan anvendes på den ru og raspede tørre hud på fødderne. Filen er ikke grov som en fodrasper, men i den grove ende i forhold til mange andre fodfile. Den hårde hud på hælene, under fodballerne og på tæerne files let af og huden kan pudses fint af.

Har du lide mere udbredt hård hud, så anbefales det at blødgøre fødderne og den hårde hud f.eks. med et fodbad før fodbehandlingen. Den hårde hud blødgøres og filen kan lettere gøre sit arbejde. Har du et meget tykt lag hård hud, så kan du med fordel anvende en fodhøvl eller en fodrasper først, men begge værktøjer er grove, så du skal under alle omstændigheder slutte behandlingen ved at file den hårde hud glat.

Hård hud er et udtryk for tør hud og derfor anbefales en fodcreme efter fodbehandling. Faktisk anbefales daglig brug af fodcreme, hvis du har tildens til hyppig forekomst af hård hud.

Fodfilen er fremstillet for Badeanstalten. Fodfilen har et flot fladt skafte og slibefladerne fremstår i med en sortglinsende overflade.