Credo fodhøvl med 3 knive

Credo, Fodhøvl med 3 knive

Credo, Fodhøvl til hård hud.

Credo, kvalitetsværktøj til fodpleje.

Fremstillet i Tyskland af stål fra Solingen.

Køb dine plejeprodukter i e-mærket dansk webshop.

99,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Credo fodhøvl til hård hud

Credo fodhøvl med tre udskiftelige blade, de ekstra knive følger med.

Credo har udviklet fodhøvlen til at fjerne tykke lag af hård hud på fødderne. Credo fodhøvlen er skarp og skal bruges med den største forsigtighed. Fodhøvlen har sikkerhedsblad som minimerer skæredybden, men du skal alligevel være opmærksom. Skift til nye blade når kniven bliver døv.

Har du tyndere lag af hård hud, så anbefales Crede SmartCutter som skærer mindre stykker og mindre dybt. Uanset om du bruger en fodhøvl eller SmartCutteren, så skal du afslutte behandlingen med en Pedicure sten eller en god fodfil og til sidst smørre dine fødder ind i en god fed fodcreme, så du får tilført fugt til fødderne.

Pakken består af en fodhøvl og tre ekstra knivblade. Hvert knivshoved er vendbart så du får det dobbelte antal skær. Du kan købe ekstra skær til fodhøvlen.

Hint: En fodhøvl skærer store stykker hård hud af foden, så her skal kniven føres med sikker hånd. SmartCutteren skærer mindre stykker og mindre dybt, så her kan alle være med. Uanset om du brige en fodhøvl eller SmartCutter, så slut behandlingen af med en god fodfil og en fed fodcreme.

Herunder finder du nogle af de mange af vores pedicure produkter, men der findes rigtig mange typer fodbadesalt, fodcreme og andre Credo produkterne til pedicure og pleje af fødderne, klik her på Fodpleje og se alle produkterne ét sted. 

Credo pedicure og PopArt serien

Credo serien PopArt er fremstillet af miljøvenlige materialer, derudover er de fri for nikkel og særdeles holdbare med rustfri stål knive fra den tyske by Solingen, som er kendt for fremstilling af knive og skærende værktøjer. Credo har som et særligt kendetegn valgt PopArt farverne for at skabe lidt glæde på badeværelset, et pift som de selv kalder det, men Credo har til Fjordbutikken leveret blandede farver og derfor levere vi også blandede farver til dig. Vi har ikke lagerstyring på Credo farver, du skal blot glæde dig over at modtage et farveridt produkt, men om det bliver rødt, gult eller grønt det kan vi ikke sige noget om. Tak Credo, det må vi så acceptere, men sjov tanke.