Fodhøvl med 3 knive

Credo, Fodhøvl med 3 knive

Credo, Fodhøvl til hård hud.

Credo, kvalitetsværktøj til fodpleje.

Fremstillet i Tyskland af stål fra Solingen.

Køb dine plejeprodukter i e-mærket dansk webshop.

99,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Fodhøvl til hård hud på fødderne

Credo, Fodhøvl med udskiftelige blade. Ekstra knive følger med.

Credo har udviklet fodhøvlen til at fjerne tykke lag af hård hud på fødderne. Credo fodhøvlen er skarp og skal bruges med den største forsigtighed. Fodhøvlen har sikkerhedsblad som minimerer skæredybden, men du skal alligevel være opmærksom. Skift til nye blade når kniven bliver døv.

Har du tyndere lag af hård hud, så anbefales Crede SmartCutter som skærer mindre stykker og mindre dybt. Uanset om du bruger en fodhøvl eller SmartCutteren, så skal du afslutte behandlingen med en Pedicure sten eller en god fodfil og til sidst smørre dine fødder ind i en god fed fodcreme, så du får tilført fugt til fødderne.

Pakken består af en fodhøvl og tre ekstra knivblade. Hvert knivshoved er vendbart så du får det dobbelte antal skær. Du kan købe ekstra skær til fodhøvlen.

Hint: En fodhøvl skærer store stykker hård hud af foden, så her skal kniven føres med sikker hånd. SmartCutteren skærer mindre stykker og mindre dybt, så her kan alle være med. Uanset om du brige en fodhøvl eller SmartCutter, så slut behandlingen af med en god fodfil og en fed fodcreme.

Herunder finder du nogle af de mange af vores pedicure produkter, men der findes rigtig mange typer fodbadesalt, fodcreme og andre Credo produkterne til pedicure og pleje af fødderne, klik her på Fodpleje og se alle produkterne ét sted.