Credo negleklipper

Credo, Negleklipper, kraftig med opfang

Credo, Negleklipper - kraftig kvalitet.

Credo, kvalitetsværktøj til fodpleje.

Fremstillet i Tyskland af stål fra Solingen.

Køb dine plejeprodukter i e-mærket dansk webshop.

44,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Credo Pedicure, kraftig negleklipper

Tyske Credo er specialister i pedicure værktøj til professionelle bruger og ved siden af disse produkter tilbyder de en serie af rigtige gode men mere prisbillige produkter til dig og mig.

Produkt beskrivelse:

  • Negleklipper med neglefang 
  • Blød berøring 
  • Forniklet overflade beskytter mod rust 

Mål: Negleklipperen måler fra ca. 9 cm og så har den en klippebredde på 13 mm.

Credo 2-komponent negleklipperen kendetegnet ved sit kraftige håndtag, som takket være det specialhærdede stål nemt klipper selv de stærkeste søm uden at knuse eller flække dem. De lige skærekanter er perfekt afstemt. Den højglanspolerede, forniklede overflade beskytter mod rust og giver hårklipperen sit elegante udseende.

Credo fremstiller alle deres pedicure produkter i stærke POP-art farver som rød, pink, gul, grøn og lys blå. Vi kan desværre ikke tilbyde et bestemt farvevalg, så du får den farve som ligger øverst. 

Et nyttigt link: For at du let kan komme videre, så har vi samlet alle produkter til fodpleje herunder saltbade salt, fodcreme og de forskellige Credo produkter ét sted, så klik her på fodpleje og se alle produkterne. 

Credo pedicure og PopArt serien

Credo serien PopArt er fremstillet af miljøvenlige materialer, derudover er de fri for nikkel og særdeles holdbare med rustfri stål knive fra den tyske by Solingen, som er kendt for fremstilling af knive og skærende værktøjer. Credo har som et særligt kendetegn valgt PopArt farverne for at skabe lidt glæde på badeværelset, et pift som de selv kalder det, men Credo har til Fjordbutikken leveret blandede farver og derfor levere vi også blandede farver til dig. Vi har ikke lagerstyring på Credo farver, du skal blot glæde dig over at modtage et farveridt produkt, men om det bliver rødt, gult eller grønt det kan vi ikke sige noget om. Tak Credo, det må vi så acceptere, men sjov tanke.