Credo fodfil, grov og fin

Credo, fodfil med udskiftelig slibeflade, grov -fin

Credo, Fodfil med udskiftelig slibeflade.

Fodfilen har grov og fin slibeflade.

Fremstillet i Tyskland.

Køb dine plejeprodukter i e-mærket dansk webshop.

39,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Credo fodfil grov eller fin slibeflade

Credo, Duosoft fodfil med udskiftelig slibeflader.

Credo fodfilen har en blød fin side og en ru og mere grov side side, så du har en slibeflade til alle dele af foden. Du kan også anvende den grove side først og efterfølgende fine side til den sidste pudsning inden du smører huden ind i en god fodcreme. 

Filen er vandtæt og indeholder et erstatningsblad pr. side til filing.

Vi anbefaler, at såfremt der bruges en fodhøvl eller SmartCutteren, så skal den hårde hud slibes efter med enten en pedicure sten eller en fodfil som denne. Fodhøvlen eller SmartCutteren bruges når der er bygget et lag hård hud op, men du kan også holde den hårde hud stangen, hvis du jævnligt filer huden i bund og samtidig holder foden velsmurt med en god fodcreme.

Længde: Ca. 24,5 cm og bredden er ca. 4,5 cm.

Hint: Der findes mange typer fodbadesalt, fodcreme og andre en Credo produkterne til pedicure og pleje af fødderne, klik her på Fodpleje og se alle produkterne ét sted. 

Credo pedicure og PopArt serien

Credo serien PopArt er fremstillet af miljøvenlige materialer, derudover er de fri for nikkel og særdeles holdbare med rustfri stål knive fra den tyske by Solingen, som er kendt for fremstilling af knive og skærende værktøjer. Credo har som et særligt kendetegn valgt PopArt farverne for at skabe lidt glæde på badeværelset, et pift som de selv kalder det, men Credo har til Fjordbutikken leveret blandede farver og derfor levere vi også blandede farver til dig. Vi har ikke lagerstyring på Credo farver, du skal blot glæde dig over at modtage et farveridt produkt. Tak Credo, det må vi så acceptere, men sjov tanke.