Effektive og billige danske produkter

Danmark har en stor tradition og ekspertise i udvikling og produktion af sæber og rengøringsmidler. DEXUS produkterne er også produceret i Danmark og specielt to produkter er blevet solgt i 1000-vis, det er de to topsælgende Flydende håndsæbe, Svanemærket i 5 liters refill dunk og Decion, som tidligere er blevet solgt som algefjerner, men nu er mærket som facaderengøring, men også som et produkt velegnet til mug og skimmel.

 

Decion en effektiv facaderens

DEXUS, Decion facaderens er et effektivt middel mod forskellige belægninger på facade, fliser, drivhus og havemøbler. Produktet kan anvendes både udendørs og indendørs. Aktuelt er der rabat ved 3 stk. hvilket svarer til en kasse.   

Salmiak og toiletrens

Rengøring med salmiak er et særdeles effektivt middel mod fedt men produktet udgår fra vores sortiment. Produktet er effektivt men ikke miljøvenligt, så vi sælger de sidste produkter ud til en stærk reduceret pris. Hvad angår DEXUS toiletrens er det samme historie. Produktet er tyktflydende så det bliver hængende på toilettets kanter, det indeholder farve, så man kan se hvor produktet er sprøjtet på, men det er ikke miljøvenligt, derfor sælger vi også de sidste produkter til reduceret pris. Er du interesseret i økologisk toiletrens, certificeret så klik på link til Ulrich natürlich WC rens.