Credo neglesaks

Credo, Neglesaks, en kraftig saks med kort skær

Credo, Fodneglesaks.

Credo, kvalitetsværktøj til fodpleje.

Fremstillet i Tyskland af stål fra Solingen.

Køb dine plejeprodukter i e-mærket dansk webshop.

99,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Credo neglesaks til pedicure

Credo, Fodneglesaks med kort skær, velegnet til kraftige negle.

Produkt beskrivelse:

Produkt fås i forskellige POP-art farver som rød, pink, gul, grøn og lys blå. Det er strategien fra Credo, at farverne er som de er, smarte, friske og moderne og det er ikke muligt at vælge en særlig farve.

Den kraftige saks er fremstillet i Solingen, Tyskland af Credo. Credo er kendt som førende fremstiller af professionelt pedicure værktøj og ved siden af deres professionelle produkter, markedsføresdenne POP-serie med værktøj til alle os, som ikke nødvendigvis besøger en fodterapeut for at få tåneglene klippet, selv om de måske er blevet lidt tykke. 

Længde: Neglesaksen måler ca. 10,5 cm og det korte kraftige buede skær ca. 18 mm.

Et nyttigt link: For at du let kan komme videre, så har vi samlet alle produkter til fodpleje herunder saltbade salt, fodcreme og de forskellige Credo produkter ét sted, så klik her på fodpleje og se alle produkterne. 

Credo pedicure og PopArt serien

Credo serien PopArt er fremstillet af miljøvenlige materialer, derudover er de fri for nikkel og særdeles holdbare med rustfri stål knive fra den tyske by Solingen, som er kendt for fremstilling af knive og skærende værktøjer. Credo har som et særligt kendetegn valgt PopArt farverne for at skabe lidt glæde på badeværelset, et pift som de selv kalder det, men Credo har til Fjordbutikken leveret blandede farver og derfor levere vi også blandede farver til dig. Vi har ikke lagerstyring på Credo farver, du skal blot glæde dig over at modtage et farveridt produkt. Tak Credo, det må vi så acceptere, men sjov tanke.