Black Friday og byttegaranti

Black Friday og store rabatter på mærkevarer og særlige produkter. Herunder finder du mere end 500 stk. mærkevare produkter, som er nedsat fra 20-60%. Produkterne er opdelt i forskellige kategorier, så det er lettere for dig at navigere rundt. Læs mere om Fjordbutikken nederst på siden.

Ny kunde i Fjordbutikken

Vi har mange kunder i Fjordbutikken som kommer tilbage igen og igen både fordi tingene altid fungerer, og fordi vi som regel lykkes med at tilbyde produkter med nogle meget attraktive priser. Tak til de faste kunder, men dette er faktisk skrevet til dig, som forhåbentlig bliver vores næste nye kunde.

Fjordbutikken har eksisteret siden 2006 og du kan trygt handle hos os, vi har opnået hele 4,8 point på Thrustpilot (5 er max.), og så opfylder vi alle de krav e-Handelsfonden stiller til danske webshops, derfor har vi også fået e-mærket. Lige nu kan vi desværre ikke tilbyde vores gratis gaveindpakning, det er vi kede af, men vi kan ganske enkelt ikke nå det. Tænker du, at varer købt nu ikke kan byttes, så tænk ikke på det. Vi har normalt 30 dages ombytningsret, men den har vi udvidet, så alt hvad der købes nu kan byttes frem til 31. januar 2024. God julehandel.