Black Friday, herunder mange udvalgte

Black Friday tilbud frem til jul

I Fjordbutikken har vi travlt. Vi rydder op og har fundet nogle unikke tilbud til dig på varer som udgår, her kan du spare 50-70%, for vi skal bruge hyldepladserne til de nye agenturer som kommer til januar. Black Friday er for os også tilbud på de store agenturer, hvor der for rigtig mange tilbud med 25-30% rabat, så vi giver den gas og måske lidt mere end vores konkurrenter. Husk vores fri fragt ved køb for mindst kr. 499,-. Alt hvad du kan se er stadig på lager, nogle måske bare med nogle få styk 😁

Lige for en god ordens skyld, så tilbyder vi ikke gratis gave indpakning på Black Friday varerne i denne kategori.

 

Black Friday er også mærkevarer på tilbud

Black Friday kategorien vokser i de kommende dage med nye varer, men modsat forsvinder andre varer fordi vi kun har nogle få tilbage, hvorefter de udgår. Hvad angår vores almindelige agenturer, så finder du Black Friday rabatterne under Beaute Pacifique, Munkholm, FableWood og flere andre steder. Du kan finde 2-300 varer med speciel Black Friday priser.

Sidste nyt: Vi har i dag den 25. november tilføjet ChiCura Spinning træfigurerne og de massive hylder til vores Black Friday tilbud, dem finder du ved at klikke på dette link til Chicura..

Vi har altid skape priser, men vi har spidset pennen ekstra her op til Black Friday, så du kan gøre et godt kup. Vi har tilbud på alle vore hudpleje produkter og brugskunst og vælger du, at købe nogle af dine julegaver nu, så kan du bytte helt frem til 31. januar. Byttegarantien startede 1. november så de første kunder har haft op til 90 dage.