Black Friday, herunder mange udvalgte

Black Friday tilbud frem til jul

I Fjordbutikken har vi travlt. Vi rydder op og har fundet nogle unikke tilbud til dig på varer som udgår, her kan du spare 50-70%, for vi skal bruge hyldepladserne til de nye agenturer som kommer til januar. Black Friday er for os mere en blot en tilbudsdag, det er også oprydning i varer vi har købt for mange af, fejlkøb, leveringsfejl så derfor fortsætter vi med gode tilbud frem til jul. Black Friday er også en tilbudsfest på de kendte mærkevarer, hvor vi har mange tilbud med 25-30% rabat, så vi giver den gas og måske lidt mere end vores konkurrenter. Husk vores fri fragt ved køb for mindst kr. 499,-. Alt hvad du kan se er stadig på lager, nogle måske bare med nogle få styk 😁.

Du er velkommen til at afhente dine varer hos os, adressen står nederst på siden, men ring lige i forvejen så du ikke kører forgæves.

 

 

Black Friday er også mærkevarer på tilbud

Mange Black Friday er solgt men vi holder kategorien åben for der er stadig rester og gode tilbud på de kendte agenturer. Vær opmærksom på, at vi har flere tilbud en dem du ser her, du skal blot klikke på Beaute Pacifique, Munkholm, FableWood og flere andre steder. Du kan finde 2-300 varer med speciel Black Friday priser.

Sidste nyt: Vi har i tilføjet ChiCura Spinning træfigurerne og de massive hylder til vores juletilbud, dem finder du ved at klikke på dette link til Chicura..

Vi har altid skape priser, men vi har spidset pennen ekstra her op til Black Friday, så du kan gøre et godt kup. Vi har tilbud på alle vore hudpleje produkter og brugskunst og vælger du, at købe nogle af dine julegaver nu, så kan du bytte helt frem til 31. januar. Byttegarantien startede 1. november så de første kunder har haft op til 90 dage.