Økologisk fin vaskemiddel, 1 liter fra Ulrich natürlich

Ulrich natürlich, fin vaskemiddel, 1 liter, økologisk

95,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Finvaskemiddel, 1 liter 

Fin vaskemiddel anvendes til lettere snavsede tekstiler ved vasketemperaturer mellem 30 og 60 grader. Kan anvendes både til hånd- og maskinvask. Dosering er uafhængig af vandets hårdhed. 

Indhold: Flydende vaskemiddel som lige som de øvrige sæber er fra fornybare råstoffer, hvor der vælges kokosolie frem for palmeolie. Ligeledes er alle produkterne fri for petrokemi. Det vil sige ingen brug af råolie, jordolie eller olier fra Nordsøen. Dette produkt er fri for enzymer og blegemiddel.

Mælkesyre: Mange vaskemidler indeholder stoffer der binder kalken i vandet. Jo mere kalk der er i vandet, jo mere vaskemiddel skal du bruge. Stofferne går derfor ud med vaskevandet, hvor det bundfælder og ender i rensningsanlægget og dermed spildevandsslammet. Vaskemiddel fra Ulrich natürlich indholder mælkesyre, som neutraliserer kalken, i stedet for at binde sig med den. Dermed skal du, uanset mængden af kalk i dit vand kun bruge 20 ml (2/3 dele af en fyldt kapsel) til en fyldt maskinvask. Mælkesyren bliver med kalken omdannet til kalciumsalt, som er letopløselig i vand. Kalciumsalt ender i naturen og bruges som naturlig næring.

Mælkesyre virker antibakteriel, samt gør tøjet mere strygelet og hindre tøjet i at blive hårdt / stift.

Pris pr. vask

1 liter, ca. 50 vaske, kr. 82,- (1,64 kr/vask).

Ulrich er og specielt med refill dunkene de drøjeste, de mest bæredygtige og billigste produkter på markedet. 

Økologisk og bæredygtig tøjvask: Ulrich natürlich vaskemiddel er certificeret af ECO-Control efter den nyeste NATURE CARE Products standard. ECO-Control er et inspektions- og certificeringsorgan for økologiske produkter og kvalitetssikring af alle non-food produkter.

Se DATABLAD her.