askepulver, Hvid vask, 785 gram fra Grøn Balance

Grøn Balance, Vaskepulver, Hvid vask, 785 gram

Grøn Balance - Hverdag med omtanke.


Vaskepulver til hvid vask. Uden farve og parfume. Svanemærket og Asthma Allergy Nordic.


Indhold: 785 gram (18 vaske).


Køb og betalt i e-mærket webshop.

38,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Vaskepulver til hvid vask

Anvendelse: Grøn Balance vaskemiddel er et både miljøvenligt og effektivt middel designet til lyse og hvide tekstiler. Skåner og beskytter tøjet og er effektiv fra 30-90 grader.

Dosering: Vær opmærksom på om du har hårdt eller blødt vand. Hårdt vand kræver lidt ekstra vaskemiddel for at modvirke vandets høje kalkindhold. Du skal ikke overdosere for det bliver tøjet ikke mere rent af, til gengæld kan for meget vaskepulver sættes sig i maskinens indløb og lommer i vaskemaskinens låge og andre steder.

Dosering: Æskens indhold rækker til 18 standard vaske. En standard vask er defineret som 4,5 kg tøj med vand med et normalt indhold af kalk.

Indhold: 785 gram som rækker til 18 standard vaske. Sæben indeholder 6 forskellige enzyner, der tilsammen opløser og fjerner vanskelige pletter fra fedt, blod, græs, dressing, frugt, tomat m.fl.

Vasketemperatur: Vask altid ved så lav temperatur som muligt. Almindeligt tøj kan vaskes fra 15-30 grader, mens håndklæder, sengelinned, karklude, viskestykker, undertøj og andre tekstiler som indeholder bakterier skal vaskes ved 60-90 grader.

Emballage: Når emballagen er tømt, så foldes æsken sammen og smides i container for pap.

Grøn Balance er udviklet for dig, der ønsker at værne om miljøet og undgå problematisk kemi i dine pleje- og husholdsningsprodukter. Dette og alle de øvrige husholdningsprodukter er alle omfattet af et eller flere mærkningsordninger f.eks. EU’s grønne økologimærke, Svanemærket og anbefalet af Asthma Allergy Nordic.

Gode links til andre sider som måske er relevante for dig: Klik her for alt til Vaskemiddel og pletfjerner og klik her for alle Grøn Balance produkterne både rengøring og plejeprodukter. Øverst på siden finder du vores hovedprodukter.