Barberskum, 200ml fra Grøn Balance

Grøn Balance, Barberskum, 200ml

Grøn Balance - Allergi og miljøvenlige plejeprodukter.


Barberskum.


Indhold:200 ml.


Køb og betalt i e-mærket webshop.

39,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Mild barberskum uden farve og parfume

En mild og skånsom barbering. Barberskummet indeholder Aloe Vera som har en blødgørende og plejende effekt på huden og kan anvendes på alle hudtyper.

Brand: Grøn Balance.

Brugsanvisning: Ryst dåsen inden brug. Fugt ansigtet, hold derefter dåsen vandret og sprøjt en passende mængde barberskum ud i hånden. Fordel skummet på det ønskede område og skrab med hårretningen. Vær forsigtig hvis du efterfølgende skraber mod hårretningen for tættere barbering. Brug altid rent og skarpt barbergrej for at opnå detbedste resultat. Undgå at få produktet i øjnene, skulle det alligevel ske, så skyl med rigelige mængder vand.

Opbevaring: Ved stuetemperatur, væk fra åben ild, varme kilder og direkte sollys.

Indhold: 200 ml.

Mærkning: På etiketten finder du følgende mærkninger: Svanemærket, Astma og Allergi og Vegan.

Affaldssortering: Når flasken er tømt adskilles låg fra beholder. Låget smides i container for plastik mens beholderen afleveres som farligt affald, hvis du selv vælger aflevering på genbrugsplads så find container eller tønde med betegnelsen "Beholder under tryk".

Hint: Vi har fundet et par gode links med relation til barberskum. Klik her på Herreprodukter og se alle vores produkter for barbering og aftershave eller klik her på Grøn Balance og få en oversigt over de andre gode allergi og miljøvenlige produkter.