Skurecreme, 500 ml fra Grøn Balance

Grøn Balance, Skurecreme, 500 ml

Grøn Balance - Hverdag med omtanke.


Skurecreme til hårde overflader som sanitet og rustfrit stål. Pefekt til køkkenvasken.


Indhold: 500ml.


Køb i e-mærket webshop.

15,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Skurecreme

Anvendelse: Grøn Balance Skurecreme er et special rengøringsmiddel som anvendes på hårde overflader. Skurecreme kan anvendes i baderum på alt sanitet og fastsiddende skidt fjernes, det samme gør stænk fra hårlak, deodorant og andre mere fastsiddende skidt. I køkkenet er skurecreme et unikt produkt når det gælder rengøring af stålkøkkenvasken, hvor fastssiddende madrester, kalkstænk og kaffe/the rester specielt omkring afløbet hurtigt bliver rent som vasken er ny, 

Skurecreme kan anvendes på hårde overflader, men IKKE på malede og lakerede overflader, linoleum, plast, aluminium, forkromede overflader, marmor og glaskeramiske kogeplader. 

Dosering og brug: 

  • Ryst flasken kraftigt så slibemidlet bliver fordelt i væsken. 
  • Kom skurecremen på en klud eller direkte på overfladen som skal rengøres.
  • Gnid let med klud, børste eller svamp. 
  • I køkkenvasken anvendes opvaskenbørsten i og omkring afløbet.
  • Skyl efter med vand og tør efter.

Indhold: 500 ml.

Emballage: Flasken er lavet af genbrugsplast og når emballagen er tømt, skrues låget af flasken og begge dele smides i container for plastik. Adskil flask og låg fordi nogle sorteringsanlæg kan sortere i forskellige plasttyper

Grøn Balance er udviklet for dig, der ønsker at værne om miljøet og undgå problematisk kemi i dine pleje- og husholdningsprodukter. Dette og alle de øvrige husholdningsprodukter er alle omfattet af et eller flere mærkningsordninger Det Nordiske Svanemærke, Asthma Allergy Nordic og Vegan. 

Godt link, så du let kommer videre. Vi har samlet alle produkter til tøjvask og pletfjerning i en katogori så du kan sammenligne Grøn Balance med andre produkter, så klik her på toilet og vådrum, du kan også klikke her for alt fra Grøn Balance eller øverst på siden kan du se og klikke på vores hovedkategorier.