Universal rengøring, 1liter fra Grøn Balance

Grøn Balance, Universal rengøring, 1liter

Grøn Balance, Universal rengøringsmiddel.

Indhold: 1 liter i flaske fremstillet af genanvendt plastik.

Miljømærkning: Svanemærket, Asthma Allergy Nordic.

Fri for farve og parfume.

Køb i e-mærket og sikker webshop, levering 1-3 dage.

23,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Universal rengøringsmiddel - Grøn

Anvendelse: Grøn Balance universal er et både miljøvenligt og effektivt middel som kan anvendes til daglig rengøring af alle overflader som tåler vand. Produktet er fri for parfume og farve.

Spar på rengøringsmidlet for mere er ikke bedre. Som udgangspunkt skal rengøringsmidlet bryde det som kaldes vandets overfladespænding og derved kommer vandet i større kontakt med den overflade hvorpå skidtet sidder. Rengøringsmidlet neutraliserer ligeledes fedt, så overflader bliver blank. Overdoserer du, så får du på blanke overflader en mat sæbehinde, som fjernes med gentagen vaske med lunkent vand uden sæbe.

Indhold: 1 liter.

Emballage: Flasken er lavet af genbrugsplast og når emballagen er tømt, smides flasken og låget i container for plastik.

Grøn Balance er udviklet for dig, der ønsker at værne om miljøet og undgå problematisk kemi i dine pleje- og husholdningsprodukter. Dette og alle de øvrige husholdningsprodukter er alle omfattet af et eller flere mærkningsordninger f.eks. EU’s grønne økologimærke, svanemærket og anbefalet af Asthma Allergy Nordic.

Gode link, så du let kommer videre. Vi har samlet alle produkter som kan bruge til afkalkning i en enkelt kategori, så finder du også andre rengøringsmidler også flere special produkter, så klik her for mere Grøn Balance eller alt om rengøring.