Grøn Balance, Klud, Microfiber glasklud, 1 stk.

Grøn Balance, glasklud.

Microfiber glasklud til spejle og vinduer - 1 stk.

Køb i e-mærket og sikker webshop, levering 1-3 dage.

20,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Microfiber glasklud fra Grøn Balance

Det danske mærkevarenavn Grøn Balance tilbyder denne glasklud. Glaskluden kan bruges til aftørring af spejle, vinduer og blanke overflader f.eks. på lakerede møbler og laminatdøre. Du får det bedste resultat når kluden er opvredet i lunkent vand. Er områderne som skal aftøres fedtede, så kan du med fordel give overfladen et sprøjt med en glasrens og som altid med klude, så får du det bedste resultat hvis kluden vendes, foldes og vendes igen, så det aftørrede fedt og snavs ikke blot fordeles til andre steder. 

Mærkning: Kluden er mærket med Det Nordiske Svanemærke.

Indhold: 1 stk.

Vask: Glaskluden kan vaskes op til 200 gange i vaskemaskinen.

Hint: Glaskluden kan som omtalt anvendes uden brug af rengøringsmidler. Rengøringsmidler som glasrens opløser fedt på samme måde som lunkent vand, men i forhold til større vinduesarealer anbefales nogle få dråber glasrens. Pudser du vinduer udvendigt hvor det er muligt at bruge mere vand, så vil du efter tørskrabning ofte få små vandløbere, den fanger du let med glaskluden som ikke laver streger, så længe du holder kontaktfladen ren.  

Gode links til andre sider som måske er relevante for dig: Klik her for alt til opvask og køkkenet og klik her for alle Grøn Balance produkterne både rengøring og plejeprodukter. Øverst på siden finder du vores hovedprodukter.