Afspændingsmiddel, 500ml fra Grøn Balance

Grøn Balance, Afspændingsmiddel, 500ml

Grøn Balance - Hverdag med omtanke.


Afspændingsmiddel til opvaskemaskinen.


Indhold: 500ml.


Køb og betalt i e-mærket webshop.

19,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Afspændingsmiddel til opvaskemaskiner

Anvendelse: Grøn Balance afspændingsmiddel er et både miljøvenligt og effektivt middel som kan anvendes som et vigtigt element i opvaskemaskinen sammen med salt og opvasketabs. Uden afspændingsmiddel vil der komme dråbedannelse og vandmærker på bestik og service og synlige kalkpletter på glas.

Visse opvasketabs indeholder afspændingsmiddel og dette kan være tilstrækkeligt, så du ikke behøver ekstra afspændingsmiddel, hvilket er gældende, hvis du bor i de dele af landet hvor kalkindholdet i vandet er lavt, f.eks. i store dele af Vestjylland. Hvis du har middelhårdt til hårdt vand, så er alt-i-én opvasketabs ikke tilstrækkelige og afspændingsmiddel skal tilsættes.

Dosering: Vær opmærksom på hvilken type vand du har og justér opvaskemaskinens dosering af afspændingsmiddel. Påfyldning og regulering sidder ofte i lågen, men tjek brugsanvisningen.

Indhold: 500 ml.

Emballage: Flasken er lavet af genbrugsplast og når emballagen er tømt, smides flasken og låget i container for plastik.

Grøn Balance er udviklet for dig, der ønsker at værne om miljøet og undgå problematisk kemi i dine pleje- og husholdningsprodukter. Dette og alle de øvrige husholdningsprodukter er alle omfattet af et eller flere mærkningsordninger f.eks. EU’s grønne økologimærke, svanemærket og anbefalet af Asthma Allergy Nordic.

Godt link, så du let kommer videre. Vi har samlet alle produkter til opvaskemaskinen i denne kategori, så klik her for alt til opvaskemaskinen.