Opvaskemiddel koncentreret, 500 ml fra Grøn Balance

Grøn Balance, Opvaskemiddel koncentreret, 500 ml

Grøn Balance - Hverdag med omtanke.


Opvaskemiddel til håndopvask og rengøring.


Indhold: 500ml.


Køb og betalt i e-mærket webshop.

15,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Parfumefri koncentreret opvaskemiddel

Opvaskemidlet anvendes til almindelig håndopvask. Det høje indhold af vaskeaktive stoffer sikrer effektivt at fedt, snavs og madrester opløses og fjernes. Koncentreret opvask kan endvidere anvendes til rengøring af hårde overflader som gulve, vægge, inventar og glaspartier.

Dosering: Til opvask i balje anvendes 2 ml svarende til en teskefuld for hver 5 liter vand. Til rengøring anvendes 4 ml for hver 5 liter vand.

Mærkning: Flasken er mærket med Det nordiske Svanemærke. Asthma Allergy Nordic og Vegan. Samtidig fremgår det, at produktet er fri for parfume og farve og flasken er fremstillet 100% af genanvendt plast.

Indhold: 500 ml i flaske med tryktud.

Hint: Vask op i en balje og ikke i stålvasken for at reducere mængden af varmt vand. Først når du har fyldt den passende vand i baljen tilføres opvaskemidlet, derved undgår du store mængder skum. Når opvasken er afsluttet, så skyld hænderne med rent vand, da opvaskemidlet udtørrer hænderne. Har du meget sarte hænder, så kan du med fordel bruge gummihandsker. Opvaskemidlet må ikke bruges til maskinopvask.

Affaldssortering: Når flasken er tømt skrues låget af flasken og begge dele smides i container for plastikaffald. Nogle sorteringsanlæg kan skelne forskellige plasttyper fra hinanden, men kun når de er adskilt.

Gode links til andre sider som måske er relevante for dig: Klik her for link til opvaskebørster og klik her for alle Grøn Balance produkterne både rengøring og plejeprodukter. Øverst på siden finder du vores hovedprodukter.