Mild håndcreme, Svanemæket 75 ml fra Grøn Balance

Grøn Balance, Mild håndcreme, Svanemæket 75 ml

Grøn Balance, Mild håndcreme.

Fremstillet i Danmark.

Mærkning: Svanemærket, Asthma Allergy Nordic og Vegan.

Fri for farve og parfume.

Køb i e-mærket sikker webshop.

24,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Mild håndcreme

Grøn Balance, mild håndcreme i praktisk tube med flip låg.

Duft: Håndcremen indeholder ikke farve eller parfume.

Mærkning: Den milde håndcreme er mærket med Svanemærket, Asthma Allergy Nordic og Vegan.

Anbefaling: Vask og tør dine hænder inden du påfører håndcremen. En lille mængde håndcreme masseres ind på hænder, fingre og neglebånd. Lad cremen trænge godt ind og skulle og kommer du til at dosere lidt rigeligt, så brug resten på albuerne. Du kan med fordel forebygge tørre hænder ved at smørre hænderne flere gange om dagen. Der er vigtigere og mere effektivt med flere smørringer med et tyndt lag frem for forsøge at smøre et tykt lag på. 

Tube: Håndcremen leveres i en tube med 75 ml. Tuben har et flip-låg som nemt kan åbnes og lukkes.

Emballage: Grøn Balance vil gerne gå forrest i forhold til vores personlige pleje men også miljøpåvirkningen fra emballage.  Tuberne er fremstillet af genanvendt plastik men den blåde tube og det hårde låg er fremstillet af to forskellige plastmaterialer. Opfordringen er derfor, at når tuben er tømt, så skrues låget af tuben inden begge dele smides i container for plastaffald. Nogle affaldssorteringsanlæg kan sortere i forskellige typer plast, men ikke når de er skruet sammen. 

Hint: Er dette ikke den helt rigtige håndcreme for dig, så klik her for håndcreme og se vores samlede sortiment af danske håndcremer. 

Note: Da vi skrev denne tekst blev vi opmærksom på at Forbrugerrådet Tænk har testet Grøn Balance håndcremen og konklusionen var at der hverken blev fundet planteekstrakter der kan give allergi, parfumestoffer, hormonforstyrende- eller miljøbelastende stoffer eller andre allergifremkaldende stoffer.