Toiletrens, 750ml fra Grøn Balance

Grøn Balance, Toiletrens, 750ml

Grøn Balance - Hverdag med omtanke.


Toiletrens.


Indhold: 750ml.


Køb og betalt i e-mærket webshop.

26,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Toiletrens - WC rens

Anvendelse: Grøn Balance toiletrens er et både miljøvenligt og effektivt middel som kan anvendes som rengøring, desinfektion og afkalkning af toiletter. Toilettet kan på indvendig side ikke nøjes med en hurtig børstning med børsten, det kræver mindst 15 minutter hvor produktet får lov at sidde på kanterne.

På toilettes inderside sætter der sig et tyndt lag med kalk og dette lag øges dag for dag. Toiletrens er godt til at rengøre toilettet og de fleste produkter også dette fra Grøn Balance kan fjerne kalk, men det kan godt tage lidt tid. Du kan med fordel komme et lag toiletpapir rundt i toilettet og fugte hele overfladen med toiletrens. Har du meget kalk, så nytter det ikke bare at lade det sidde natten over, du er nødt til at gentage afkalkningen.

Indhold: 750 ml.

Emballage: Flasken er lavet af genbrugsplast og når emballagen er tømt, smides flasken og låget i container for plastik.

Grøn Balance er udviklet for dig, der ønsker at værne om miljøet og undgå problematisk kemi i dine pleje- og husholdningsprodukter. Dette og alle de øvrige husholdningsprodukter er alle omfattet af et eller flere mærkningsordninger f.eks. EU’s grønne økologimærke, svanemærket og anbefalet af Asthma Allergy Nordic.

Nyttige links: Se alle vores produkter i kategorien hvor toiletrens indgår, så klik på toiletrens og vådrum. Du kan også klikke og på rengøring og tøjvask og se alle vores mærker eller klikke på overskrifterne øverst på denne side for at komme videre.