Vaskemiddel Color og Hvid, 1,8kg fra Grøn Balance

Grøn Balance, Vaskepulver Color og Hvid, 1,8kg

Grøn Balance - Hverdag med omtanke.


Vaskepulver, Color og Hvidt.


Indhold: 1,8 kg.


Køb og betalt i e-mærket webshop.

45,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Vaskemiddel til storvask

Anvendelse: Grøn Balance vaskepulver er et både miljøvenligt og effektivt middel som kan anvendes til tøjvask af både hvide og kulørte tekstiler. Skåner og beskytter tøjet og er effektiv fra 30 grader.

Dosering: Vær opmærksom på om du har hårdt eller blødt vand. Hårdt vand kræver lidt ekstra vaskemiddel for at modvirke vandets høje kalkindhold. Du skal ikke overdosere for det bliver tøjet ikke mere rent af, til gengæld kan for meget vaskepulver sættes sig i maskinens indløb og lommer i vaskemaskinens låge og andre steder.

Dosering: Æskens indhold rækker til 33 standard vaske. En standard vask er defineret som 4,5 kg tøj med vand med et normalt indhold af kalk.

Indhold: 1,8 kg. som rækker til 54 standard vaske.

Vasketemperatur: Vask altid ved så lav temperatur som muligt. Almindeligt tøj kan vaskes fra 15-30 grader, mens håndklæder, sengelinned, karklude, viskestykker, undertøj og andre tekstiler som indeholder bakterier skal vaskes ved 60-90 grader.

Emballage: Når emballagen er tømt, så foldes æsken sammen og smides i container for pap.

Grøn Balance er udviklet for dig, der ønsker at værne om miljøet og undgå problematisk kemi i dine pleje- og husholdsningsprodukter. Dette og alle de øvrige husholdningsprodukter er alle omfattet af et eller flere mærkningsordninger f.eks. EU’s grønne økologimærke, svanemærket og anbefalet af Asthma Allergy Nordic.