Grøn Balance, Klud, Microfiber køkkenklud, 1 stk.

Grøn Balance, køkkenklud.

Microfiber køkkenklud - 1 stk.

Køb i e-mærket og sikker webshop, levering 1-3 dage.

22,00DKK 20,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Microfiber køkkenklud fra Grøn Balance

Det danske mærkevarenavn Grøn Balance tilbyder denne køkkenklud. Køkkenkluden bruges til aftørring af køkkenborde, voksduen og fliserne omkring komfuret. Kluden har et hjørne med en særlig vævning med en lidt større skrubbeeffekt end resten af køkkenkluden. En køkkenklud arbejder i en beskidt og bakteriefyldt område, derfor skal den vaskes ofte. Anbefalingen er, at køkkenkluden bruges sidste gang efter oprydning fra aftensmaden for derefter at blive smidt til vask og en ny klud tages i brug. 

Mærkning: Kluden er mærket med Det Nordiske Svanemærke.

Indhold: 1 stk.

Vask: Køkkenkluden kan vaskes op til 200 gange i vaskemaskinen.

Hint: Køkkenkluden kan anvendes uden brug af rengøringsmidler, men såfremt en område er kraftig indfedtet, så anbefales det at kluden bliver opvredet i lunkent vand tilsat et par dråber med enten opvaskemiddel, som du i forvejen har i dit køkken og lige ved hånden eller et universal rengøringsmiddel. 

Gode links til andre sider som måske er relevante for dig: Klik her for alt til opvask og køkkenet og klik her for alle Grøn Balance produkterne både rengøring og plejeprodukter. Øverst på siden finder du vores hovedprodukter.