Flydende Vaskemiddel, Sort vask, 900 ml fra Grøn Balance

Grøn Balance, Vaskemiddel, Sort vask, 900 ml

Grøn Balance - Hverdag med omtanke.


Flydende vaskemiddel, Sort vask til mørkt og sort tøj, uden farve og parfume.


Indhold: 900ml.


Køb og betalt i e-mærket webshop.

39,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Vaskemiddel til Sort vask

Anvendelse: Grøn Balance Sort vask er et koncentreret flydende vaskemiddel udviklet til vaske og rengøring af mørkt og sort tøj, hvor det bevarer og skåner farverne. Sort vask er fri for parfume og farve.

Vasketemperatur: 20-90 grader.

Dosering: Vær opmærksom på hvilken type vand du har og hvor stor mængde tøj du fylder i maskinen. På flaskens bagside etikette er der til din hjælp både angivet hårdhedsgrader for vand, mængden af vasketøj og hvor smudsigt det er, så her kan du let finde hvor meget eller hvor lidt sport vaskemiddel som bør anvendes. 

Antal vaske i flaske: Flaskens indhold rækker til 30 vaske i middelhårdt vand med en standard mængde tøj på 4,5 kg som er normal snavset tøj. 

Indhold: 900 ml.

Emballage: Flasken er lavet af genbrugsplast og når emballagen er tømt, skrues låget af flasken og begge dele smides i container for plastik. Adskil flask og låg fordi nogle sorteringsanlæg kan sortere i forskellige plasttyper

Grøn Balance er udviklet for dig, der ønsker at værne om miljøet og undgå problematisk kemi i dine pleje- og husholdningsprodukter. Dette og alle de øvrige husholdningsprodukter er alle omfattet af et eller flere mærkningsordninger Det Nordiske Svanemærke, Asthma Allergy Nordic og Vegan. 

Godt link, så du let kommer videre. Vi har samlet alle produkter til tøjvask og pletfjerning i en katogori så du kan sammenligne Grøn Balance med andre produkter, så klik her på Vaskemiddel, du kan også klikke her for alt fra Grøn Balance eller øverst på siden kan du se og klikke på vores hovedkategorier.