Flydende Vaskemiddel, Hvid vask

Grøn Balance, Vaskemiddel, Hvid vask, 900 ml

Grøn Balance - Hverdag med omtanke.


Flydende vaskemiddel til hvid og lys tøj, uden farve og parfume.


Indhold: 900ml.


Køb og betalt i e-mærket webshop.

39,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Vaskemiddel til hvidt og lys tøj

Anvendelse: Grøn Balance Hvid vask er et koncentreret flydende vaskemiddel udviklet til rengøre i dybden og give mere hvidhed de vanskelige steder, samtidig fjernes dårlig lugt. Hvid vask er fri for parfume og farve.

Vasketemperatur: 20-90 grader.

Dosering: Vær opmærksom på hvilken type vand du har og hvor stor mængde tøj du fylder i maskinen. På flaskens bagside etikette er der til din hjælp både angivet hårdhedsgrader for vand, mængden af vasketøj og hvor smudsigt det er, så her kan du let finde hvor meget eller hvor lidt sport vaskemiddel som bør anvendes. 

Antal vaske i flaske: Flaskens indhold rækker til 36 vaske i middelhårdt vand med en standard mængde tøj på 4,5 kg som er normal snavset tøj. 

Indhold: 900 ml.

Emballage: Flasken er lavet af genbrugsplast og når emballagen er tømt, skrues låget af flasken og begge dele smides i container for plastik. Adskil flask og låg fordi nogle sorteringsanlæg kan sortere i forskellige plasttyper

Grøn Balance er udviklet for dig, der ønsker at værne om miljøet og undgå problematisk kemi i dine pleje- og husholdningsprodukter. Dette og alle de øvrige husholdningsprodukter er alle omfattet af et eller flere mærkningsordninger Det Nordiske Svanemærke, Asthma Allergy Nordic og Vegan. 

Godt link, så du let kommer videre. Vi har samlet alle produkter til tøjvask og pletfjerning i en katogori så du kan sammenligne Grøn Balance med andre produkter, så klik her på Vaskemiddel, du kan også klikke her for alt fra Grøn Balance eller øverst på siden kan du se og klikke på vores hovedkategorier.