Novoform, Pingvin, stor

Novoform, træfigurer.

Stor pingvin, højde ca. 11,5 cm.

Køb Novoform i e-mærket dansk webshop.

329,00DKK 249,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Træfigur, stor pingvin

Novoform, dansk design, Art.no. 201802.

Novoform træpingvinen findes i to udgaver hvor denne er den størst af de to. Pingvinen er lige som dens flotte fjerdragt, er pingvinens personlighed både lys og mørk. Pingvinen kan virke sky og indadvendt, men samtidig altid meget nysgerrig, blid og legende. Trods pingvinens kolde fødder, banker der et varmt og trofast hjerte i dens indre, og pingvinen holder sig til sin udkårne gennem hele livet. Pingvinen er fremstillet i massivt asketræ og er håndlavet af dygtige trædrejere med sans for detaljen.

  • Materiale: Træfigur, FSC® certificeret europæisk asketræ.
  • Størrelse: H 11,5 cm x Ø 6,2.
  • Emballage: Træpingvinen leveres i flot papæske med billeder og tekst på siderne.
  • Design: Kristian Jakobsen.

 

Hvem er Novoform?

Novoform blev etableret i 2011 som et dansk designfirma som arbejder passioneret med design, æstetik og produkter af en meget høj kvalitet. Et produkt fra Novoform har mange detaljer og samtidig fuldstændigt rene linjer, for når et produkt skal forblive interessant, så skal det stå skarpt og enkelt. Novoform skriver om sig selv, at man hylder enkelthed og stræber efter at skabe produkter, der er værd at eje i lang tid. Som nævnt er Novoform dansk og firmaet holder til i Silkeborg. Det er ikke muligt at købe eller afhente varer på kontoret.

Novoform og bæredygtighed

Novoform figurer udføres af FSC træ. FSC, som er en forkortelse for Forest Steward Ship, er en international mærkningsordning af træ. Der er flere formål, det ene er at der ikke bliver fældet mere skov end skoven kan nå at reproducere, men FSC omfatter endvidere beskyttelse de dyr og planter, mennesker også de mennesker som arbejder i skoven, som får uddannelse ordentligt sikkerhedsudstyr og løn. Novoform har forpligtet sig til kun at bruge miljøcertificeret træ. I dag er alle nyligt lancerede designs altid fremstilles af FSC®-certificeret træ. Derudover er alle nye produktionsserier af eksisterende designs lavet med træ, der kommer fra ansvarligt forvaltede skove og savværker. På nuværende tidspunkt er mere end 35 varer tilgængelige i FSC-certificeret træ.