Novoform, baby Spurv, sortbejdset egetræ

Novoform, træfigurer.

Baby spurv i sortbejdset egetræ.

Køb Novoform i e-mærket dansk webshop.

279,00DKK 195,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Baby Spurv i sortbejdset eg

Novoform BABY SPURV er ikke helt flyvefærdig, men den har fundet sin plads i familien. Baby er faktisk ikke familiens mindste, Mini er mindre.

Vores lille baby spurv er klar til eventyr og vil naturligvis finde sig til rette i dit hjem. BABY SPURV har det dog bedst sammen med sin familie, men er ikke for genert til at stå alene.

Denne BABY SPURV er fremstillet i europæisk eg af dygtige trædrejere med øje for detaljen, herefter er den blevet sortbejdset. Foruden denne sorte spurv har den også artsfællerne i natural oak og smoke stained oak.

Spurvefamilien består af Mini, Baby, Mama og Papa. Mini er således mindre end Baby.

Det er den perfekte tilføjelse til din samling eller starten på din egen unikke spurvefamilie.

  • Novoform, Made in Denmark, Art.no.: 201708.
  • Materiale: Europæisk FSC certificeret eg, sortbejdset.
  • Størrelse: H 60 x W 55 x L 68 mm.
  • Design: Kristian Jakobsen.

For at beskytte alverdens skove mod rovdrift og ødelæggelse ved skovhugst, så er der indgået en verdensomspændende standardisering med mærket FSC ® som er et meget ambitiøst globalt certificeringsprogram for ansvarlig skovdrift og sikkerhed. Der sikres med ordningen at træ og papir med FSC mærket kommer fra veldrevne skove, og der er særlige regler for genplantning, arbejdsmiljø, lokalbefolkning, uddannelse og meget mere. FSC er støttet WWF Verdensnaturfonden og flere andre.