Novoform, mini Spurv, natural oak

Novoform, træfigurer.

Mini spurv i natur egetræ.

Køb Novoform i e-mærket dansk webshop.

199,00DKK 159,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


MINI Spurv, træfigur natur

Novoform MINI SPURV er klar til at flyve afsted og deltage i spurvefamilien på deres eventyr. Den har fundet sin plads i familien. Dog kan det være svært at være den mindste af dem alle.

Men vores lille ven er klar til at begive sig ud i verden og vil naturligvis finde sig til rette i dit hjem. MINI SPURV har det dog bedst sammen med sin familie, men er ikke for genert til at stå alene.

Denne MINI SPURV er fremstillet i europæisk ubehandlet eg af dygtige trædrejere med øje for detaljen. Foruden denne ubehandlet spurv i natural oak, egetræ har den også artsfællerne i black stained oak og smoke stained oak.

Spurvefamilien består af Mini, Baby, Mama og Papa. Mini er således mindre end Baby.

Det er den perfekte tilføjelse til din samling eller starten på din egen unikke spurvefamilie.

  • Novoform, Made in Denmark, Art.no.: 201714.
  • Materiale: Europæisk FSC certificeret ubehandlet eg.
  • Størrelse: 50 x 48 x 58 mm.
  • Design: Kristian Jakobsen.

FSC ® er verdens mest ambitiøse globale certificering af ansvarlig skovdrift og sikkerhed. Der sikres med ordningen at træ og papir for kommer fra veldrevne skove, og der er særlige regler for genplantning, arbejdsmiljø, lokalbefolkning, uddannelse og meget mere. FSC er støttet WWF Verdensnaturfonden og flere andre og i Danmark er kendskabet til mærket støt voksende og i dag genkender 56 % af befolkningen FSC® mærket.