Novoform, mini Spurv, natural oak

Novoform, træfigurer.

Mini spurv i natur egetræ.

Køb Novoform i e-mærket dansk webshop.

199,00DKK 159,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Novoform, MINI Spurv, træfigur natur

Novoform MINI SPURV er klar til at flyve afsted og deltage i spurvefamilien på deres eventyr. Den har fundet sin plads i familien. Dog kan det være svært at være den mindste af dem alle.

Men vores lille ven er klar til at begive sig ud i verden og vil naturligvis finde sig til rette i dit hjem. MINI SPURV har det dog bedst sammen med sin familie, men er ikke for genert til at stå alene.

Denne MINI SPURV er fremstillet i europæisk ubehandlet eg af dygtige trædrejere med øje for detaljen. Foruden denne ubehandlet spurv i natural oak, egetræ har den også artsfællerne i black stained oak og smoke stained oak.

Spurvefamilien består af Mini, Baby, Mama og Papa. Mini er således mindre end Baby.

Det er den perfekte tilføjelse til din samling eller starten på din egen unikke spurvefamilie.

  • Novoform, Made in Denmark, Art.no.: 201714.
  • Materiale: Europæisk FSC certificeret ubehandlet eg.
  • Størrelse: 50 x 48 x 58 mm.
  • Design: Kristian Jakobsen.

 

Hvad er FCS® mærket træ?

Verdenssamfundet har på tværs af samtlige kontinenter indgået en fælles mærkningsordning for at beskytte alverdens skove mod rovdrift og ødelæggelse ved skovhugst. Træ som er produceret efter og overholder en lang række kriterier kan opnå FSC ® mærket for ansvarlig skovdrift og sikkerhed. Certificeringen som både gælder for træ og papir omfatter særlige regler for genplantning, arbejdsmiljø, lokalbefolkning, uddannelse og meget mere. FSC er støttet WWF Verdensnaturfonden og flere andre.

Novoform og bæredygtighed

Novoform har forpligtet sig til kun at bruge miljøcertificeret træ. I dag er alle nyligt lancerede designs altid fremstilles af FSC®-certificeret træ. Derudover er alle nye produktionsserier af eksisterende designs lavet med træ, der kommer fra ansvarligt forvaltede skove og savværker. På nuværende tidspunkt er mere end 35 varer tilgængelige i FSC-certificeret træ.

Hvem er Novoform?

Novoform blev etableret i 2011 som et dansk designfirma som arbejder passioneret med design, æstetik og produkter af en meget høj kvalitet. Et produkt fra Novoform har mange detaljer og samtidig fuldstændigt rene linjer, for når et produkt skal forblive interessant, så skal det stå skarpt og enkelt. Novoform skriver om sig selv, at man hylder enkelthed og stræber efter at skabe produkter, der er værd at eje i lang tid. Som nævnt er Novoform dansk og firmaet holder til i Silkeborg. Det er ikke muligt at købe eller afhente varer på kontoret.