Novoform Garder, Sæt med 2 stk.

Novoform, træfigurer.

Gardesæt med to figurer.

Køb Novoform i e-mærket dansk webshop.

798,00DKK 549,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Rød og sort garder

Novoform har lavet denne spændende fortolkning af vores måske mest kendte soldater i rigets tjeneste, Den Kongelige Livgarde. Garderne bærer to forskellige uniformer afhængig af under hvilken lejlighed de gør tjeneste.

Til garderne leveres flag, som kan monteres hvilket ikke er vist.

Den Kongelige Livgarde er et dansk infanteriregiment, grundlagt i 1658 af kong Frederik III. Livgarden står vagt for den kongelige familie ved Amalienborg og lejlighedsvis ved de andre kongelige slotte og palæer.

Garden ses i de forskellige uniformer hvor den mørke i farverne blå og sorte er den almindelige vagtuniform med den karakteristiske bjørneskindshue som bæres under almindelig vagttjeneste.

Den røde, ceremonielle uniform bæres ved særlige lejligheder og altid sammen med den karakteristiske sorte bjørneskindshue.

Gerden er udført i massivt bøge- og egetræ og er håndmalet af dygtige håndværkere med sans for detaljen. Garderen bærer et M/50 gevær i egetræ og Dannebrog syet i bomuldsstof.

Novoform, Art.no.: 201820 og 201821.

Materiale: Egetræ, bøgetræ, bomuld.

Størrelse: H 110 x W 55 x L 42 mm.

Design: Kristian Jakobsen.

 

Hvem er Novoform?

Novoform blev etableret i 2011 som et dansk designfirma som arbejder passioneret med design, æstetik og produkter af en meget høj kvalitet. Et produkt fra Novoform har mange detaljer og samtidig fuldstændigt rene linjer, for når et produkt skal forblive interessant, så skal det stå skarpt og enkelt. Novoform skriver om sig selv, at man hylder enkelthed og stræber efter at skabe produkter, der er værd at eje i lang tid. Som nævnt er Novoform dansk og firmaet holder til i Silkeborg. Det er ikke muligt at købe eller afhente varer på kontoret.

Novoform og bæredygtighed

Novoform figurer udføres af FSC træ. FSC, som er en forkortelse for Forest Steward Ship, er en international mærkningsordning af træ. Der er flere formål, det ene er at der ikke bliver fældet mere skov end skoven kan nå at reproducere, men FSC omfatter endvidere beskyttelse de dyr og planter, mennesker også de mennesker som arbejder i skoven, som får uddannelse ordentligt sikkerhedsudstyr og løn. Novoform har forpligtet sig til kun at bruge miljøcertificeret træ. I dag er alle nyligt lancerede designs altid fremstilles af FSC®-certificeret træ. Derudover er alle nye produktionsserier af eksisterende designs lavet med træ, der kommer fra ansvarligt forvaltede skove og savværker. På nuværende tidspunkt er mere end 35 varer tilgængelige i FSC-certificeret træ.