Novoform, papa Spurv, sortbejdset egetræ

Novoform, træfigurer.

Papa spurv i sortbejdset egetræ.

Køb Novoform i e-mærket dansk webshop.

399,00DKK 295,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Papa Sparrow, black stained oak

Novoform PAPA SPURV er familiefaren i den lille kernefamilie, hvor de passer godt på hinanden, Spurvene klarer sig godt hver for sig, men som spurve er flest, så har de det altid bedste, når de er tæt på hinanden. 

Denne PAPA SPURV er fremstillet i europæisk ubehandlet eg af dygtige trædrejere med øje for detaljen og derefter er det blevet sortbejdset. Foruden denne spurv har den også artsfællerne i natural oak og smoke stained oak.

Spurvefamilien består af Mini, Baby, Mama og Papa og dette er også rækkefølgen i forhold til størrelse, og derfor er PAPA størst.

Det er den perfekte tilføjelse til din samling eller starten på din egen unikke spurvefamilie.

  • Novoform, Made in Denmark, Art.no.: 201710.
  • Materiale: Europæisk FSC cerfiticeret eg, sortbejdset.
  • Størrelse: H 100 x W 93 x L 115 mm.
  • Design: Kristian Jakobsen.

For at beskytte alverdens skove mod rovdrift og ødelæggelse ved skovhugst, så er der indgået en verdensomspændende standardisering med mærket FSC ® som er et meget ambitiøst globalt certificeringsprogram for ansvarlig skovdrift og sikkerhed. Der sikres med ordningen at træ og papir med FSC mærket kommer fra veldrevne skove, og der er særlige regler for genplantning, arbejdsmiljø, lokalbefolkning, uddannelse og meget mere. FSC er støttet WWF Verdensnaturfonden og flere andre.