Novoform, papa Spurv, sortbejdset egetræ

Novoform, træfigurer.

Papa spurv i sortbejdset egetræ.

Køb Novoform i e-mærket dansk webshop.

399,00DKK 295,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Novoform, Papa Sparrow, black stained oak

Novoform PAPA SPURV er familiefaren i den lille kernefamilie, hvor de passer godt på hinanden, Spurvene klarer sig godt hver for sig, men som spurve er flest, så har de det altid bedste, når de er tæt på hinanden. 

Denne PAPA SPURV er fremstillet i europæisk ubehandlet eg af dygtige trædrejere med øje for detaljen og derefter er det blevet sortbejdset. Foruden denne spurv har den også artsfællerne i natural oak og smoke stained oak.

Spurvefamilien består af Mini, Baby, Mama og Papa og dette er også rækkefølgen i forhold til størrelse, og derfor er PAPA størst.

Det er den perfekte tilføjelse til din samling eller starten på din egen unikke spurvefamilie.

  • Novoform, Made in Denmark, Art.no.: 201710.
  • Materiale: Europæisk FSC cerfiticeret eg, sortbejdset.
  • Størrelse: H 100 x W 93 x L 115 mm.
  • Design: Kristian Jakobsen.

 

Hvad er FCS® mærket træ?

Verdenssamfundet har på tværs af samtlige kontinenter indgået en fælles mærkningsordning for at beskytte alverdens skove mod rovdrift og ødelæggelse ved skovhugst. Træ som er produceret efter og overholder en lang række kriterier kan opnå FSC ® mærket for ansvarlig skovdrift og sikkerhed. Certificeringen som både gælder for træ og papir omfatter særlige regler for genplantning, arbejdsmiljø, lokalbefolkning, uddannelse og meget mere. FSC er støttet WWF Verdensnaturfonden og flere andre.

Novoform og bæredygtighed

Novoform har forpligtet sig til kun at bruge miljøcertificeret træ. I dag er alle nyligt lancerede designs altid fremstilles af FSC®-certificeret træ. Derudover er alle nye produktionsserier af eksisterende designs lavet med træ, der kommer fra ansvarligt forvaltede skove og savværker. På nuværende tidspunkt er mere end 35 varer tilgængelige i FSC-certificeret træ.

Hvem er Novoform?

Novoform blev etableret i 2011 som et dansk designfirma som arbejder passioneret med design, æstetik og produkter af en meget høj kvalitet. Et produkt fra Novoform har mange detaljer og samtidig fuldstændigt rene linjer, for når et produkt skal forblive interessant, så skal det stå skarpt og enkelt. Novoform skriver om sig selv, at man hylder enkelthed og stræber efter at skabe produkter, der er værd at eje i lang tid. Som nævnt er Novoform dansk og firmaet holder til i Silkeborg. Det er ikke muligt at købe eller afhente varer på kontoret.